2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم روغن میگن تاثیر داره که نداره ولی من خودم قرص هورمن خوردم خیلی موثر بود قرص اسپیداکتون ولی زیر نظر پزشک بخور

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️ 

یکی بیاد جلوی رشد مال منو بگیره امروز سوتین سفارش دادم سایز۹۰کوچیکه ازم ۱تومن پولشو دادم😭

😂😂😂

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️ 

الکی میگن

نخیر باعث رشد میشه . بعد ازدواج تغییر سطح هورمونهای استروژن و پروژسترون هست . فعالیت جنسی منظم، باعث تحریک ترشح این هورمونها میشه و با افزایش جریان خون و بافت چربی در ناحیه سینه، باعث حجیمتر شدن اون میشه

نخیر باعث رشد میشه . بعد ازدواج تغییر سطح هورمونهای استروژن و پروژسترون هست . فعالیت جنسی منظم، باعث ...

من خودم ازدواج کردم ک میگم

کسی خودش بافت سینه اش کوچیک باشه بعد شیردهی افتاده هم میشه🫩

من خودم ازدواج کردم ک میگمکسی خودش بافت سینه اش کوچیک باشه بعد شیردهی افتاده هم میشه🫩

عزیزم خودمم متاهلم . خوردن سینه شیردهی باعث تحریک هورمون افتادگی بافت چربی حجیم شدن میشه