2777
2789
هرکسی یه جورهژنتیک هم هستمن خودم تغییری نکردم میخام عمل کنم

البته خیلیا عمل میکنن من خودم ۸۰. گاهی کوچیک گاهی بززگ ولی قبل ازدواج ۷۵ بود رو ۸۰ موند

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️ 

البته خیلیا عمل میکنن من خودم ۸۰. گاهی کوچیک گاهی بززگ ولی قبل ازدواج ۷۵ بود رو ۸۰ موند

شیردهی خیلی بده

من قبلا خودم رو قبول داشتم با اینکه کوچیک بود ولی تو شیردهی یهو بزرگ شد بعد برگشت حالت قبل اطرافش ترک پوستی شدید شد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شیردهی خیلی بدهمن قبلا خودم رو قبول داشتم با اینکه کوچیک بود ولی تو شیردهی یهو بزرگ شد بعد برگشت حال ...

اجی با روغن ماساژ بده رو فرم دهی تاثیر داره

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️ 

شیردهی خیلی بدهمن قبلا خودم رو قبول داشتم با اینکه کوچیک بود ولی تو شیردهی یهو بزرگ شد بعد برگشت حال ...

راستی تایپیک رو نگاه میکردم قرص ال دی کیست میاره زیاد مصرف نکن

اصلا حوصله ندارم بافت اش تحلیل رفته چاره ای جز عمل نیست خیلی رو اعتماد بنفسم تاثیر گذاشته

عمل هم میگن بعد چند سال فرمش از دست میره