2777
2789
عنوان

عجیب نیست

36 بازدید | 7 پست

دختر خالم سه ماه بود ازدواج کرده بود که باردار شد گقت تا جا پامو سفت کنم گفتم سزارین کن گفت شکمم خط میوفته طبیعی کرد بعد گفتن به بچت شیر یده گفت بدنم خراب میشه و شیر خشک داد بهش و نه هودش نه شوهرش بچه رو گردن نمیگیرن سر همین موضوع چند بار دعوا شدن که شوهره میکه من خستم نمیتونم بچه بگیرم دهتر خالمم میگه من حوصله بچه ندارم و همش خونه خالمه اون دوتا هم میرن مهمونی با دوستاشون هر شب مهمونین خالم امروز زنگ زده بود با مامانم حرف میزد میگفت این دختر چرا اینجوریه به بچش علاقه نداره واسم عجیبع مگه میشه اصلا نمیفهمم کسی هست که بچشو دوست نداشته باشه و بگه من نمیتونم براش غذا درست کنم مگه نوزاد چه غذایی میخواد

قضاوتش نمیخوام کنم ولی برام خیلی عجیب بود چون انقد میگفت دلم بچه میخواد الانم که اینجوری شده

به نظرتون باید چیکار کرد براش

وقتی میگم قبل از بچه دار شدن مسئولیت پذیر باشین یعنی همین چقد بد🥲 طفلی بچه من چقدر دوست دارم در آینده مامان بشم بچتو بگیری بعلت ناژش کنی بغلش کنی بخوابونیش چی از این قشنگ تر با بچه ات وقت بگذرونی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پ این چ پا سفت کردنیهپا سفت کردن نبود نتونست جلو گیری کنه

نمیدونم والا بعد زایمان عجیب غریب شد انکار تازه یادش افتاده بره دوتایی با شوهری مهمونی دلم واسه بچش میسوزه خالم میگفت انقد پشت سر مامانش گریه میکنه

وقتی میگم قبل از بچه دار شدن مسئولیت پذیر باشین یعنی همین چقد بد🥲 طفلی بچه من چقدر دوست دارم در آین ...

دقیقادلم خیلی واسه اون بچه میسوزه

خالم گفت هر چی بهش گفتیم الان بچه نیار بزار چند سال بگذره گفت نه باید جامو سفت کنم الان هر روز دعوا دارن دخترو پسر خاله هم صداشکن در اومده میگن بیاد بچشو ببره ما شبا خواب نداریم