2777
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 37 پست
آره عزیزم

من شنیدم زالو درمانی خیلی خوب جواب میده میتونین برین طب سنتی اونجا انجام میدن خیلی بهتر از عمله تو همین نی نی سایت سرچ کن ببین

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
تو رو خدادمنم دعا کن😢😢😢😢همسرم هر ماه دست میزنه به شکمم میگه نی نی مون چطوره😭😭😭😭

انشالله ک ب زودی مامان میشی و نی نی میاد تو دلت عزیزم

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله ک ب زودی مامان میشی و نی نی میاد تو دلت عزیزم

مررررسی عزیزم 😢😢😢😢

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

من یه پسر دارم انتظار دومی داره من و میکشه از جلوی سیسمونی رد میشم بغضم میگیره بمیرم واسه دل شما که یکیشم ندارید  نمیدونم میتونم کامل درک کنم یا نه ولی  منم سر دومی حسابی معنی انتظار رو فهمیدم انشالله خدا به زودی بهتون بچه های سالم و صالح بده 

اونم انجام دادم😢

😢😢😢مگه بچه نمیخواد؟باید همکاری کنه دیگه