2777
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 37 پست
انشالا از ته دل براتون براهمه شماهایی که بچه میخواین دعا میکنم و برادتون دعای توسل میخونم

مررررسی عزیزم😢😢😢😢منم دعا کردم همتونو جز دعا کردن چیزی از دستمون بر نمیاد که

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
واااااااییی دقیقاااااا

اخه یکی نیس بهشون بگه بتوچه که بچه نمیاریم اخه چرا فضولی میکنین دل ادمو داغ میکنین

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب کار اساسی کن علم گیش رفت کرده خدا هم گذاشته جلو رومون خواهر از تو حرکت از خدا برکت. مگه میشه نده ...

میدونم همه اینارو ولی چون مشکل شوهرمه و اون راضی به  هیچ عملی نیس چون باید عمل بشه

انشالله ک ب حق همین صدای اذانی ک داره تو خونمون میپیچه،ب زودی همتون صاحب فرزند سالم و صالح میشین،منم ۸ماهه تو اقدامم ،فقط حرف مردم اذیتم میکنه و ناراحتی همسرم ک هربار میگم این ماهم پری شدم غصه میخوره،خدا جونم خودت صلاح همه بنده هاتو بهتر از خودشون میدونی،انشالله هر چی ک صلاحه پیش بیاد

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 
چرا مشکل شوهرمه باید عمل شه که به هیچ وجه قبول نمیکنه

عمل واریکوسل باید شه؟؟؟

انشالله ک ب حق همین صدای اذانی ک داره تو خونمون میپیچه،ب زودی همتون صاحب فرزند سالم و صالح میشین،منم ...

تو رو خدادمنم دعا کن😢😢😢😢همسرم هر ماه دست میزنه به شکمم میگه نی نی مون چطوره😭😭😭😭