2777
2789
عنوان

طلاق

104 بازدید | 11 پست

من بعد 5 سال زندگی با مردی که بچه و ساده است میخوام جدا بشم عقلش در حد یه پسر 15 ساله است با اینکه 30 سالشه و اینکه نه درس خونده نه شغل مستقل داره همه چیز از باباشه باباشم خیلی سطح فکر قدیمی داره و اذیتمون میکنه ماملنشم خیلی دخالت میکنه ما آب میخوریم باید هم ازشون اجازه بگیریم هم جواب پس بدیم با همه چیش ساختم تازگیا مشکلاتش رو که بهش میگم کتکم میزنه میخوام طلاق بگیرم ولی بابام منو میرسونه میگه بیای اینجا ممکنه یه مرد طلاق گرفته بچه دار که بدتر از اینه نصیبت میشه میگه بعد پشیمون میشی ولی به نظر من زندگی با یه پسر بچه خیلی سخت تر از چیزیه که بقیه فکر میکنن در ضمن بچه ام ندارم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فقط می تونمبگم خواهش میکنم بچه دار نشو که بعد اون بچه مجبور نشه توی هزار تا دعوا و درگیری و استرس بز ...

نه خداروشکر فکر میکنم یه مشکلی بوده که تا الان نتونستیم بچه دار بشیم من آزمایش دادم مشکلی نداشتم ولی نشد شاید حکمت خدا بوده که زندگیم از این بدتر نشه

طااق پشتوانه میخواد ک من ندارم.موندم ب پای ی مرد خیانتکار

دقیقا

منم از اینکه بابام میگه پشیمون میشی میترسم که بعد طلاق حمایتم نکنه هر چند الانم میگه راضی نیستم فقط خرج وکیلتو میدم هر کار میخوای بکن

فکراتو بکن .منم تا مرحله اخر طلاق رفتم ولی دیدم بمونم بهتره و حبران کنم

آخه منم دفعه پنجمه پافشاری میکنم به طلاق هربار بابام رضایت نداد و برگشتم اوضاعم بدتر از قبل شد شوهرم پیش خودش میگه هر چی ام ا ذیتش کنم میره دوباره برمیگرده منم با خودم گفتم چه کاریه من که از اول به طلاق فکر میکنم یبار سر تصمیمم وایمیستادم تا الان تموم شده بود من کنار اومده بودم

درسته الان از لحاظ استقلال و خرج و مخارج تحت فشار میرم اما راحت تر از اینه یه عمر مسئولیت کل زندگی گردن من باشه

شوهرم کلا از لحاظ عقلی به بلوغ نرسیده اصلا احساس نمیکنم مرد کنارمه مثل مادر شدم براش مدام باید کنارش باشم وگرنه همه چی رو نابود میکنه حتی رانندگی بده چشماش مشکل داره سوادم درسته دیپلم ردیه ولی در حد بچه کلاس اولم نمیتونه بخونه یکی باید کمکش کنه حروف رو بخونه خودشم میگه توی مدرسه با رشوه باباش به اینجا رسیده دیگه فکر کن اوضاع من چقدر وخیم که از پس پیش پا افتاده ترین مسائل بر نمیاد مشکلات برزگ ترم که هیچ

من ک نمیتونم جدا شم.تصمیم دارم خیانتشو جبران کنم

اتفاقا این کار بیشترین آسیب رو به خودت میزنه من نمیگم جدا شو یا نشو اما این راهش نیست بنظرم از یه مشاور کمک بگیر متاسفانه قانون ما اینجوریه که مرد میتونه با هزار تا زن باشه اما زن نه نهتنها با اینکار به خودت آسیب میزنی بلکه هم آبروت میره هم شوهرت بدون مهریه به راحتی طلاقت میده اما اینطور اگه بخوای طلاق بگیری با اثبات خیانت میتونی مهریه بگیری

اگه شوهرم نفهمه چی؟

شوهرت نفهمه وجدان خودت چی؟

نمیدونم اعتقاد داری یا نه اما خدا بفهمه؟

خانواده ت؟

بلاخره ماه پشت ابر نمیمونه همینطور که تو خیانت اون رو متوجه شدی اونم ممکنه متوجه بشه