2777
2789
عنوان

حسادت جاری

254 بازدید | 32 پست

امشب فهمیدم جاریم برای عروسیم میخواد بره آتلیه عکس بگیره

و دقیقا همون آتلیه ای که من قرارداد بستم میخواد بره

با اینکه از قبل بهش گفته بودم

واقعا با فامیل حسود چیکار می کنید؟

از غروب انقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه خسته شدم از کرم ریختناش

خب بره چب از تو کم میشه وا

وایه همچین چیزی گریه ؟؟؟؟؟

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من این حرکاتو حسودی نمیدونم چرا

خوب بره عکس بگیره

اون اتلیه برا شخص شما فقط ساخته نشده که

هر کسی ممکنه بره

اونم شما معرفی کردی رفته

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

دیوونه ای بخدا

خب خواسته بره یه جای مطمئن

بعدش الان اگه در جریان نیستی خیلیا واسه عروسی میرن آتلیه

دیگه این حسادت چی بود گفتی

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

همه برای عروسی اقوام میرن آتلیه،مگه کار بدیه؟من واقعا نمیدونستم ممکنه عروس ناراحت بشه

همیشه برای عروسی اقوام میرفتم آتلیه،یا از عکاس داخل عروسی میخواستم چندتا عکس خوب ازم بگیره،چون میکاپ و شینیون لباس دارم بنظرم حیفه عکس نندازم

خب مشکلش کجاست دقیقا؟ چرا از کاه کوه میسازید

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

وقتی من با اتلیه یا یه ارایشگاهی قرارداد بستم خوب نیست اون دقیقا همونجا بره

ما این موضوع رو خوب نمیدونیم

مشهد این همههه آتلیه خوب داره این دقیقا میخواد بره همونجا