2777
2789
عنوان

حسادت جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 34 پست

وااا عکس نگیره؟؟؟میره ارایشگاه لباس خوب میپوشع یادگاری عکس بگیرن دیکه

حالا اون اتلیه بره چی میشه؟؟؟

نمیدونم چرا درک نمیکنم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

دیوونه ای بخدا خب خواسته بره یه جای مطمئن بعدش الان اگه در جریان نیستی خیلیا واسه عروسی میرن آتلیه د ...

من مشکلی با رفتنش ندارم من خودمم هر مراسمی بشه میرم عکاسی میکنم

اما واقعا اینکه همون آتلیه بره و بخواد با همون تیم عکاسی کنه قشنگ نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی من با اتلیه یا یه ارایشگاهی قرارداد بستم خوب نیست اون دقیقا همونجا بره ما این موضوع رو خوب نمید ...

بره چی میشه ؟!

بخدا خودت بی نهایت حسودی و دنیات کوچیکه وگرنه هیچ کس به همچین چیزی ایراد نمیگیره

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

برای عروسی خواهرم هممون همون اراشگاه عروس رفتیم برای شنیون و میکاپ .خواهرشوهرا و جاریاشم همونجا اومدن .

پلی در اخر این عروس بود که میدرخشید و تک بود .

چرا الکی سخت میگیرید ومیخواید همه ی انتخابای خوب مال خودتون باشه

همه برای عروسی اقوام میرن آتلیه،مگه کار بدیه؟من واقعا نمیدونستم ممکنه عروس ناراحت بشههمیشه برای عروس ...

والا خیلیا میرن

چون هزینه کردن لباس خوب پوشیدن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
وقتی من با اتلیه یا یه ارایشگاهی قرارداد بستم خوب نیست اون دقیقا همونجا بره ما این موضوع رو خوب نمید ...

منکه دختر خواهر شوهرم با همسرش روز عروسیمون اومدن همون باغ عکس گرفتن تازه کمکش هم میکردم

دلت رو بزرگ کن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
همه برای عروسی اقوام میرن آتلیه،مگه کار بدیه؟من واقعا نمیدونستم ممکنه عروس ناراحت بشههمیشه برای عروس ...

عزیزم به خدا من با این موضوع مشکل ندارم

حتی خودم چندتا آتلیه خوب بهش معرفی کردم اما اینکه دقیقا همون باغ و تیم رو رزرو کرده برام آزاردهندست

وااا عکس نگیره؟؟؟میره ارایشگاه لباس خوب میپوشع یادگاری عکس بگیرن دیکهحالا اون اتلیه بره چی میشه؟؟؟نم ...

شما نرمالی که درک نمیکنی چون ما هم موندیم و درک نمیکنیم و الان اینطوری هستیم😳

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

گریه کردی خدایی یا شوخی بود

بهترین روزاتو خراب نکن با این حرفا

حالا حالاها مونده بیوفتی توی زندگی انقدر حرف و حدیثا میشه این توش گم هست

بعدا میگی الکی غصه خوردم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

گریه کردی خدایی یا شوخی بود بهترین روزاتو خراب نکن با این حرفا حالا حالاها مونده بیوفتی توی زندگی ان ...

واقعا گریه کردم

انقدر این مدت با یه سری رفتاراشون اذیتم کردن و با خواهرشوهرام بر علیه من تیم شدن

سر همین یه حرکت کوچیک ظرفیتم پر شد و گریه کردم