2777
2789

سنتی تو کوچمون آرایشگاه داشت اومد خواستگاری یک ماه پیش

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو چجوریا اومد گفت

مامانش اومد به مامانم گفت مامانم فرداش زنگ زد به مامانش ردش کرد بعد چهار روز گفتم مامان کاش میزاشتی بیان مامانمم زنگ زد گفت عکس پسرتون رو میشه بفرستید اونم فرستاد بعد قرار گذاشتن هفته بعدش بیان،و با یه پاکت شیرینی که فکر کنم سه کیلو یا چهار کیلو بود(مادرش پدرش پسره خواهرش و دامادشون)و یه دسته گل اومدن ساعت ده شب تا دوازده و نیم شب صحبت کردیم و رفتن بعد فرداش دوباره زنگ زدیم ردشون کردیم

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

دلیلتون واسه رد کردن؟

عشقم ایدیم رو دوستام دارن نمیتونم بگم میبینن الان یکیشون داخل تاپیکت بود🥲