بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همونجا آشنا شدیم تو فرودگاه من و مادرم و دعوت کرد به کافی شاپ فرودگاه بعدشم شماره مادرمو گرفت به همین منظور سنتی آشنایی طوری بود با خانواده اش اومدن خودش خیلی اوکی بود همه قد هم ظاهر هم هیکل شغل و وضعیت مالی فرهنگی کاملا اوکی بود ولی مادرش خیلی وابسته اش بود چون تک فرزند بود مادره انتظار داشت پسرش همیشه در اختیارش باشه مثلا ما بیرون بودیم یهو زنگ میزد من دلم گرفته بیاید پیش من خودش هم از رفتار مادرش ناراحت بود خیلی جاها جلوشو میگرفتن ولی مادره اصلا حریم شخصی بلد نبود
من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکیکورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕