2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلی

همونجا آشنا شدیم تو فرودگاه من و مادرم و دعوت کرد به کافی شاپ فرودگاه بعدشم شماره مادرمو گرفت به همین منظور سنتی آشنایی طوری بود با خانواده اش اومدن خودش خیلی اوکی بود همه قد هم ظاهر هم هیکل شغل و وضعیت مالی فرهنگی کاملا اوکی بود ولی مادرش خیلی وابسته اش بود چون تک فرزند بود مادره انتظار داشت پسرش همیشه در اختیارش باشه مثلا ما بیرون بودیم یهو زنگ میزد من دلم گرفته بیاید پیش من خودش هم از رفتار مادرش ناراحت بود خیلی جاها جلوشو میگرفتن ولی مادره اصلا حریم شخصی بلد نبود

خلبان بود تو همون پرواز آخرش که داشتن از مسافرا خداحافظی میکردن آشنا شدیم

مگه نفر آخر پیاده شده باشید که وقت کنید شماره بدید لااقل!

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

واااای 🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

میخوای آیدی بزارم بری بپرسی؟ 😂گفت چند لحظه قبل از گیت صبر میکنید منم وایسادم تا بیاد

همونم خیلی جسارت داشته.

خانوما از سنتی خوششون نمیاد اونوقت یه نظر پسند رو نمیدونم چطور می پسندن!

من باشم شب به شب بیست تا شماره یادداشت میکنم برا اون لحظه 🤣

شوخی کردم

الان رفتم فروشگاه یه نظر صندوقدار رو پسند کردم و هیچکاری هم نکردم

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

همونم خیلی جسارت داشته.خانوما از سنتی خوششون نمیاد اونوقت یه نظر پسند رو نمیدونم چطور می پسندن!من با ...

نمیدونم والا ولی برادرش دورا دور منو میشناخته من خبر نداشتم بعداً بهم گفته بود به قول شما اونم انگار جسارت داشته