انصافی اینارو باید گذاشت موزه خیلی حال بهم زنن انقد که با من دارن چن روز پیش خواهرشوهرام برا مامانشون تولد گرفتن و اصلا منو خبر نکردن حالا خیلی از کاراشونو که نگم بهتره حال بهم زنا خیلی ناراحتم چن روز قبلشم تازه دامادشونو دعوت کردن 100 تومن دادن بهش درحالیکه برا من عیدی اوردن شوهرم طلا داد اما مادرش 70 تومن داد حتی 100 تومنم نداد واقعا خیلی وقتا از ازدواج پشیمون میشم دردم مادیات نیس ولی خیلی شکسته میشم میبینم اینجوری میکنن باهام
خوش به حالت ما عیدی می دیم به مادرشوهرم 😁 البته رسممون برعکسه ها
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
مهمونی تولد مادرشوهرت رو هم خودمونی گرفتن طوری نیست زیاد سخت نگیر اتفاقا من دوست داشتم خانواد ...
خودمونی گرفتن چیه حتی دامادشونو دعوت میکنن خب منم تازه عروسم این رفتارا چیه کاری کردن متنفر بشم ازشون از زندگی سیر شدم حالا مثلا مادرشوهرم خالمه حالم ازشون بهم میخوره
خب حالا یعنی خودت چه جوری هستی که یه خانواده عطیقه اومده خواستگاریت تازه قبولم کردی
این حرفتون توهینه ها مگه همه رفتارا قبل عروس شدنو بعد عروس شدن یکیه؟ والا همه تا عروسشون نشدی یه جورن بعدا عین افتاب پرست رنگ عوض میکنن چه استنباط مسخره ای داری شما که فکر میکنی هرکی با مثل خودش وصلت میکنه یا میدونه بعدا چی میشه ولی با این حال قبول کرده رفته