2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم عتیقه ان

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 30 پست
این حرفتون توهینه ها مگه همه رفتارا قبل عروس شدنو بعد عروس شدن یکیه؟ والا همه تا عروسشون نشدی یه جور ...

توهین من به کسی هست که نمیشناسم ولی توهین شما به افرادیه که میشناسید و باهاشون زندگی میکنید یادمون باشه اینکه همسر و خانوادش را تحقیر کنیم حتی جلو غریبه ها از ارزش خودمون کم میشه 

شما را نمیشناسم ولی خواستم تلنگری براتون باشه سر مسایل کوچیک ارزش کسی را پایین نیارید الان دید شما نسبت به هدایا و خانواده همسرتون خیلی در سطح پایینی هست و نشون دهنده ی ظرفیت پایین یه ادمه 

اونها ممکنه اشتباه کرده باشن ولی ما اگر بزرگ باشیم از چنین اشتباهاتی باید بگذریم واقعا سخته راضی نگه داشتن همه ادمها با اخلاقها و سلایق مختلف ...عروس یه مدله داماد یه  جور ...

بیاید به هم‌پیله نکنیم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
توهین من به کسی هست که نمیشناسم ولی توهین شما به افرادیه که میشناسید و باهاشون زندگی میکنید یادمون ب ...

شما لابد خانواده همسرت کاری به کارت ندارن که بقیه رو اینجوری قضاوت میکنی بعدشم اینجا برا این تاپیک میزنن که یا کمک بگیرن یا دردو دل کنن محض خنده اینجا کسی نیومده شما نمیدونی بدون من هیچوقت به کسی توهین نکردم ولی اگه شما کار منو اشتباه میدونی امیدوارم سرکارت با همچین ادمایی بیفته تا یادت بیاد امروزو که ادم هیچکسو قضاوت نمیکنه که چه جور ادمیه. که گیر همچین ادمایی افتاده من دردم مادیات و هدیه نیس خیلی کارا با من کردن اینجام برا دردو دل اومدم نیاز به تلنگر شما نیس شما بهتره رو خودت کار کنی تا یاد بگیری دل کسی که خودش دلش خونه و داره دردو دل میکنه به درد نیاری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خبر نداری خانواده شوهر من چقدر عتیقه ن

میدونی من عقد کردم مادر شوهرم چی بهم کادو داد؟ یک عدد دامن لی از ته چمدون دراورد گفت این مال زمان جوانی خودم بوده (یعنی زمان شاه)

این تنها کادویی بود که بهم داد کلا...عقد و عروسی و...

خبر نداری خانواده شوهر من چقدر عتیقه ن میدونی من عقد کردم مادر شوهرم چی بهم کادو داد؟ یک عدد دامن ل ...

رو عقد به من هیچی ندادن پاگشا 20 تومن گذاشت تو پاکت بهم داد فکر کنم مال من عتیقه ترنیه بار دست شوهرمو نگرفتن همه کارارو خودش انجام داد تنها بعد خودشون دختر دادنی توقع کلی طلا و پول داشتن فقط اینا نیس انقد با زبون منو رنجوندن که حد نداره خیلی خستم فقط میتونم بگم متنفرم ازشون

رو عقد به من هیچی ندادن پاگشا 20 تومن گذاشت تو پاکت بهم داد فکر کنم مال من عتیقه ترنیه بار دست شوهرم ...

دقیقا اینایی که میگی رو حس میکنم

برا خودم پیش امده

خودشون برا ما صفر درصد مایه گذاشتن

الان خودشون دختر شوهر میدن صد در صد از طرف توقع دارن

خودمونی گرفتن چیه حتی دامادشونو دعوت میکنن خب منم تازه عروسم این رفتارا چیه کاری کردن متنفر بشم ازشو ...

خوب وقتی دخترها میان معلومه با شوهرشون میان 

بعد شما چون یه مهمونی نرفتی از زندگی سیر شدی !!!! یکم سعی کن بزرگ شی دلت دریا باشه این حرفها خیلی بچه گانه است اینجوری فقط خودت اذیت می کنی 

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
خوب وقتی دخترها میان معلومه با شوهرشون میان  بعد شما چون یه مهمونی نرفتی از زندگی سیر شدی !!!! ...

مسئله مهموني نيست مسئله احترامه يعني همونجور كه به داماد احترام ميزارن بايد به عروسم احترام بزارن چون خودم با اين مسئله درگيرم دقيقا حال استارتر رو درك ميكنم متاسفانه همچين خانواده هايي استدلالشون اينه عروس هرجور باهاش رفتاركنيم مسئله اي نداره زن پسرمونه پسرمون هم مارو ول نمي كنه اما بايد به داماد احترام بزاريم تا هواي دخترمون رو داشته باشه مثلا من تولد مفصل ميگيرم دخترمم تنها نوه پسريه مادرشوهر پدرشوهرم 50تومن كادو ميدن خواهرشوهرم تولد ساده ميگيره 300تومن ميدن ميگن بخاطر سرفرازي دخترمون جلو خانواده شوهر وشوهرش اينا يه مثالاي جزي بود كه زدم خواستم بگم تا تو شرايط استارتر نباشي معني حرفاش رو نمي تونين درك كنين

به هركس اندازه ي لياقتش محبت كن
مسئله مهموني نيست مسئله احترامه يعني همونجور كه به داماد احترام ميزارن بايد به عروسم احترام بزارن چو ...

واقعا بی انصافی این کاری که می کنن به نظر منم پول مهم نیست این تفاوت گذاشتن که آدم ناراحت می کنه به نظر منم تو به روشون بیار این کارشون

خوب وقتی دخترها میان معلومه با شوهرشون میان  بعد شما چون یه مهمونی نرفتی از زندگی سیر شدی !!!! ...

ساده ترین چیز وقتی یه نفر همچین مسائلی رو مطرح میکنه همدردیه که امثال شما همیشه چون خودتون با این مشکلات روبرو نیسین درکش نمیکنین من به اندازه کافی بزرگ شدم ولی مسئله تبعیضه مسئله خیلی چیزاس که نگم بهتره 

مسئله مهموني نيست مسئله احترامه يعني همونجور كه به داماد احترام ميزارن بايد به عروسم احترام بزارن چو ...

به خدا همینطوره وگرنه درد من پول نیس شوهرم خودش هرکاری برام میکنه اما حسرت میخورم خیلیارو میبینم که دنیا احترام به عروس میذارن

واقعا بی انصافی این کاری که می کنن به نظر منم پول مهم نیست این تفاوت گذاشتن که آدم ناراحت می کنه به ...

به روشون آوردم گفتم كارتون باعث دلخوري ميشه ميگن تو حساسي چيزمهمي نيست كه بخواد ناراحت بشي فكركن دختر من دنيا اومد 300كادو دادن دخترخواهرشوهرم دنيا اومد 2ميليون بنظرت اينا ناراحتي نمياره فردا بچه م بزرگ بشه راحت درك ميكنه منم به همسرم گفتم خودت هرچقدر ميخواي با خانوادت رفتاركن دور من وبچه م خط بكش اينا نه برا من نه برا بچه م احترام قائل نيستن

به روشون آوردم گفتم كارتون باعث دلخوري ميشه ميگن تو حساسي چيزمهمي نيست كه بخواد ناراحت بشي فكركن دخت ...

وای چه بد منم بودم خیلی خیلی ناراحت می شدم 

حق داری اینا حرفه که چیز مهمی نیست اگه مهم نیست که چرا همیشه از اون طرفی غش می کنن 

وای چه بد منم بودم خیلی خیلی ناراحت می شدم  حق داری اینا حرفه که چیز مهمی نیست اگه مهم نیست که ...

اينا چيزاي كوچيكشون كه بهت گفتم فك كن من خودم شاغلم تمام هزينه هاي همسرم رو دادم تا ادامه تحصيل داد امسال دكترا ميگيره با من ازدواج كرد ليسانس بود ميخواستيم خونه بخريم مامانش ميگفت هنوز دخترام خونه ندارن لازمه حالا تو خونه بخري تازه با پول خودمون مي خواستيم بخريم

من وخواهرشوهرم تو يه شهريم مامانش اينا يه شهر ديگن مياد دوماه دوماه نو ه دختريش رو ميگيره اگه ما بريم خونه خواهرشوهرم بچه منم ميبينه اگه نريم حتي نمياد نوه ش رو ببينه