2777
2789
عنوان

حلالم کنین😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 49 پست
قبل از کشیدن  ژلوفن بخور

نخوردم😭😭😭😭😭

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
باورت میشخ از لرزش دستام گوشی از دستم میوفته

میفهمم چی میگی..ولی اشتباه میکنی...یه ساعت دیگه به خودت میخندی

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا درد نداره بخدا توکل کن نترس ما اینجایبم    

😍😍😍😍عشق منی قوت قلب

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من دو تاشو کشیدم هنو زنده ام حلالت نمی کنم اگه چیزیت بشه    

😅😅😅😅😅 دارم مثل بید میلرزم ملت دارن اینطوری نگام میکنن☹😒😒😒😒😒😒😒

الان زیر دست پزشکی😐😅

ن نشستم بی حسی اثر کنه

منم دو سه  تا از دندونام جوری دراومده که ظاهرمو زشت کرده😭 می ترسم برم بکشم 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

🙁🙁من فوبیای دنون پزشک دارم درکت میکنم

یاسییی جون دوماهه دارم مسکن میخورم کارد به استخونم رسید ک اومدم

یه چیز بگم دلت بسوزه....من دندون عقل ندارم😆😅

😡😡😡😡😡😡حرامه خاهرمن حررااااام

منم یه چی بگم دلت بسوزه به زودی درمیاری😅😅 اونم با یه سال درد کشیدن😬

یه چیز بگم بازم دلت بسوزه.....۳۰ سالمه....دیگه درنمیارم....دکتر گفت پنهانه....درنمیاد😂😂😂

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....