2777
2789
عنوان

نیما تکیدو

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 56 پست
بخدا آره خیلی خوشحال شدم یک میلیونی شد نیما

ایشالا بیشترم بشه چون واقعا حقشه

خلاصه آره

اینطور که معلومه خیلییییی خیلبیییی خیلییی طرفدار داره

Write in history The children of Cyrus kneel only to God🇮🇷🇮🇷🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زدن صفحه شو بستن کل ویدیو هاشو هم پاک کردن و برخورد قضایی هم اثر داشت اصولا

ببین اینکه زیر پنج دقیقه کلی بلیط فروخته شده تمومه رسانه ها رو ترکونده همه شوک بودن دیگه

خیلی حتی نمیشناسنش قانونم اومده بود جمع کنه فک کنم 😐😂

پناهم ولی نمیدونم چرا این اسمو گذاشتم کاربریم ..

همش تو ویدیوهاش ری اکت های مثبت ۱۸ نشون میده

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

یه ویدیو دیدم که داره از دست بچه ها فرار میکنه

وگرنه نمیشناسمش

انگار کیه بقیه رفتن دنبالش 🙄🙄

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
عهه واقعا ؟اگه فحش باشه اشکال نداره چون خودم فاز رفیق بودن با دخترم کرفتم همه فحشا رو میگم که هم تاب ...

عجب تربیتی میکنی icon

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
ببین اینکه زیر پنج دقیقه کلی بلیط فروخته شده تمومه رسانه ها رو ترکونده همه شوک بودن دیگه خیلی حتی نم ...

والا علت قانون این نبود به نظرم..و به نظرم بیشتر خراب کردن زندگی یکیه تا جمع کردن

عاما جوان ایرانی بود و موفق بود الان باید از اول حرفه شو ببره جلو

رهی صدام کن سیسی

والا علت قانون این نبود به نظرم..و به نظرم بیشتر خراب کردن زندگی یکیه تا جمع کردنعاما جوان ایرانی بو ...

منم فک میکنم نیست

ولی خب مث قبل نمیشه دیگه

پناهم ولی نمیدونم چرا این اسمو گذاشتم کاربریم ..

کجاش جیگره این😑😑😑😑

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ