limooasal مدیر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 372 عنوان نیما تکیدو | مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 56 پست من نمیدونم این بشر چی داره که انقدررررر دوست داشتنی و جیگر باحالش میکنه اصن ویعویعوعییودعععییوو🥹🥹🥹 Write in history The children of Cyrus kneel only to God🇮🇷🇮🇷🇮🇷 امروز | 12:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahi_55_sara عضویت: 1405/05/20 تعداد پست: 1958 به طرز عجیبی انرژی مثبت میده فنشم به شدت اصن این بشر خیلی مهربونه رهی صدام کن سیسی
rahi_55_sara عضویت: 1405/05/20 تعداد پست: 1958 منم از دختر ۹ سالم اسمشو شنیدم حالا برای چی اینقدر طرفدار داره؟ محتواش مناسب ۹ سال نیست اصلا رهی صدام کن سیسی
limooasal مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 372 منم از دختر ۹ سالم اسمشو شنیدم حالا برای چی اینقدر طرفدار داره؟ ببین هم برا طرفداراش ارزش قائله یا مثلا میگه سیگار نکشید مشروب نخورید و اینا حرفای خوبی میزنه یا مثلا روحیه میده و میگه استرس نداشته باشید کلا خیلی خاکی و باحاله Write in history The children of Cyrus kneel only to God🇮🇷🇮🇷🇮🇷
limooasal مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 372 من حوصلم سر میره کلا تو پیجشم 😂 الانا کم ویدیو میزاره 😞😂 Write in history The children of Cyrus kneel only to God🇮🇷🇮🇷🇮🇷
پونه_۷ عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3916 دختر نه ساله شما نباید ویدئو هاش رو ببینه چون کلی حرف مثبت ۱۸ میزنه عهه واقعا ؟اگه فحش باشه اشکال نداره چون خودم فاز رفیق بودن با دخترم کرفتم همه فحشا رو میگم که هم تابو نباشه براش هم باهام راحت باشه .....
limooasal مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 372 چون خودشه و ادا در نمیاره به دل میشینه اره دقیییقاااااااا بعد ادمو یاد شخصیتای کارتونی میندازه هی میدوعه بالا پایین میپره اصن یچی دیگس😂 Write in history The children of Cyrus kneel only to God🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هیوا004 عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 632 الانا کم ویدیو میزاره 😞😂 الان طرفدارای تو بریزن سرت پاتو بشکونن یا موهات و بکنن تو مثل قبل ویدیو میزاری یا اون انرژیه سابق و داری ؟ نه خب 😶 پناهم ولی نمیدونم چرا این اسمو گذاشتم کاربریم ..
limooasal مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 372 فنشم به شدت اصن این بشر خیلی مهربونه عشقههههه نیوادم همینطور ینی من سر خاک عمم هم باشم با ویدیو های این دوتا عین چی میخندممم😂😂 Write in history The children of Cyrus kneel only to God🇮🇷🇮🇷🇮🇷
rahi_55_sara عضویت: 1405/05/20 تعداد پست: 1958 عشقههههه نیوادم همینطور ینی من سر خاک عمم هم باشم با ویدیو های این دوتا عین چی میخندممم😂😂 بخدا آره خیلی خوشحال شدم یک میلیونی شد نیما رهی صدام کن سیسی
پونه_۷ عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3916 ببین هم برا طرفداراش ارزش قائله یا مثلا میگه سیگار نکشید مشروب نخورید و اینا حرفای خوبی میزنه یا مثل ... 👌آفرین بهش
limooasal مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 372 الان طرفدارای تو بریزن سرت پاتو بشکونن یا موهات و بکنن تو مثل قبل ویدیو میزاری یا اون انرژیه سابق و ... بعله خب این مدت به بنده خدا خیلی سخت گذشت و دیگه زیاد اون انرژی قبلیو نداره Write in history The children of Cyrus kneel only to God🇮🇷🇮🇷🇮🇷
rahi_55_sara عضویت: 1405/05/20 تعداد پست: 1958 الان طرفدارای تو بریزن سرت پاتو بشکونن یا موهات و بکنن تو مثل قبل ویدیو میزاری یا اون انرژیه سابق و ... زدن صفحه شو بستن کل ویدیو هاشو هم پاک کردن و برخورد قضایی هم اثر داشت اصولا رهی صدام کن سیسی
هیوا004 عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 632 بعله خب این مدت به بنده خدا خیلی سخت گذشت و دیگه زیاد اون انرژی قبلیو نداره منم اگه بودم نداشتم عملا - پناهم ولی نمیدونم چرا این اسمو گذاشتم کاربریم ..
mooo0oon عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 935 واقعا نمیدونم اصلا آدم خوش قیافه ای نیست البته حسود نیستمفان هست کاراش ولی همش منفی 18 میگه و از همه بدتر طرفداراش همه زیر 18 سنشون هست