2777
2789
عنوان

نیما تکیدو

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 56 پست
عجب تربیتی میکنی

اگه از نزدیک میدیدیش میفهمیدی چه تربیتی کردم

نه بهش سلامکردن یاد دادم نه احترام گذاشتن نه مودب بودن نه بهش گفتم اگه کسی وسبلتو خواست بهش بده فقط براش یه حامی بودم و مراقب و گذاشتم طبق غریزه طبیعی انسانیش رشد کنه الان تمام این خصوصیاتو که بهش اجبار نکردم داره و هرکی میبینه اش لذت میبره با دیدن همچین تربیتی ولی نمیدونن راز موفقیت من این بوده که امرو نعی الکی و زیاد نکردم فقط محبت کردن امنیت دادم به روح و روانش بقیه چیزا خوذشون راهشونو پیدا نبکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه از نزدیک میدیدیش میفهمیدی چه تربیتی کردمنه بهش سلامکردن یاد دادم نه احترام گذاشتن نه مودب بودن ن ...

چه ربطی داره به بچه فحش یاد میدن میگه تابو نباشه ؟icon

حمایت و مراقبت با حرمت هارو از بین بردن فرق داره

حمایت یعنی باهاش دوست باشی ، باهم وقت بگذرونید و پشت هم باشید

نه اینکه باهم فحش بدید و بددهن بشه

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
چه ربطی داره به بچه فحش یاد میدن میگه تابو نباشه ؟ حمایت و مراقبت با حرمت هارو از بین بردن فرق دارهح ...

موافقم با حرفت

این روزا بعضی خانما عقده هاشونو به بچه هاشون منتقل میکنن یه خانمی باز قبلا میگفت من بچمو جوری تربیت کردم که الان که ۱۴سالشه بهش میگم مدرسه نرو و من فکر میکنم سوادش کافیه و من تو بهت گیر جردم نشد براش حرفی بزنم ولی خب بعضیا شیوشونو خیلی صحیح میدونن

خدای من همان روح بلندیست که در قلب من یادگاری گذاشته است و در قلبم همش اسمش را فریاد میزنم روزی به دیدارش میروم

موافقم با حرفت این روزا بعضی خانما عقده هاشونو به بچه هاشون منتقل میکنن یه خانمی باز قبلا میگفت من ب ...

منم یبار تو اینستا شنیدم میگفت بچه مو نفرستادم مدرسه

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
موافقم با حرفت این روزا بعضی خانما عقده هاشونو به بچه هاشون منتقل میکنن یه خانمی باز قبلا میگفت من ب ...

دقیقا اصن نمیفهمم چرا تعادل رو رعایت نمیکنن یا از اینور بوم میوفتن یا از اونور بوم

چه ربطی داره به بچه فحش یاد میدن میگه تابو نباشه ؟ حمایت و مراقبت با حرمت هارو از بین بردن فرق دارهح ...

از پایه جوری تربیت کردم که حرمتا حفظه در ضمن من فحش نمیدم اون وقتی چیزی از این چیزا میبینه تو همین کلیپا به زبون میاره نه جیغ میکشم نه استرس میگیرم فک کنم حالا جی شده سخت بهش نمیگیرم براش توضیح میدم و حتی میگم در جمع نباید بگی و ......کلا آزاده و همین باعث شده مودبترین بچه باشه الان نمیتونم توضیح بدم چون جای بحث زیاد داره و گفتن نکاتی که اینجا جاش نیست

واقعا نمیدونم اصلا آدم خوش قیافه ای نیست البته حسود نیستمفان هست کاراش ولی همش منفی 18 میگه و از همه ...

دیگه هرکی یه سلیقه ای داره دیگه عزیزم

نه واقعا برای من و به نظر من از خیلیا مرد تره

مثل پسرای الان زیر ابرو بر نمیداره مثلا

حرف ۱۸هم خب ببین شما خیابون هم بری میشنوی و خب دلیل نمیشه که دیگه نری بیرون

از یه جهت هم قبول دارم بچه میبینه و اینا

ولی خب دیگه بچه مثلا ۷ ،۸ ساله چرا باید سرخود یوتیوب نگا کنه

Write in history The children of Cyrus kneel only to God🇮🇷🇮🇷🇮🇷