2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

داداش محسن دمت گرم که بالاخره اومدی و ما رو از این بلاتکلیفی تاریخی نجات دادی باور کن من از صبح درگیر این سوال بودم که محسن قراره امروز چیکار کنه؟ حتی کار و زندگی خودمو ول کرده بودم، نشسته بودم منتظر گزارش روزانه هات

الان که گفتی گرسنمه و منتظرم خوابم ببره تا ظهر بیدار شم، بعد نیمرو با کره بخورم و بعدش دمنوش، چای، قهوه یه آرامش عجیبی گرفتم انگار بالاخره برنام هی پنجسالهی توسعه کشور ابلاغ شد

من تا قبل از این نمیدونستم صبح محسن قراره با چه بحرانی مواجه بشه. آیا بیدار میشه؟ آیا غذا میخوره؟ آیا نیمرو با کره خواهد بود؟ آیا دمنوش وارد داستان میشه؟ آیا چای فرصت حضور پیدا میکنه؟ و مهمتر از همه، قهوه در این میان چه نقشی خواهد داشت؟

خوشبختانه شما اومدی و همه ابهاماتو برطرف کردی. الان با خیال راحت میتونم بخوابم چون میدونم محسن یه برنامه ی کاملا مشخص داره: خواب، بیداری، نیمرو، کره، دمنوش، چای، قهوه و احتمالاً در مرحلهی آخر نشستن و فکر کردن به اینکه چرا دوباره گرسنه شده

اصلاً داداش از این به بعد لطفاً هر اتفاق روزمرهای برات افتاد گزارش بده. فردا اگه خواستی بری دستشویی هم بگو، ما سالهاست منتظریم بدونیم محسن در چنین شرایط حساسی چه تصمیمی میگیره

محسن امروز ساعت ۱۲:۰۷ بیدار شد

ملت: سکوت

خبرنگاران: آماده باش

بورس: متوقف ش

من: بالاخره لحظه های که منتظرش بودم رسید

خلاصه داداش ممنون که ما رو در جریان برنامه های فوقاستراتژیک زندگیت قرار دادی حالا فقط یه سؤال باقی مونده: نیمرو رو خودت درست میکنی یا اینم قراره در قسمت بعدی اعلام بشه؟

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖 اکانت اصلیم تعلیقه حس ششمی رو من ریپلای نکننننن

من دلم میخواد همین الان پاشم یه چای با کیک بخورم اما حوصله مسواک بعدشو ندارم پس بی خیال میشم و میخوا ...

مسواک صبح بزن

الهی شکرسخت شده همه چی ولی میگذرونیم بیشتر درک کنیم همدیگه تا قضاوت

داداش محسن دمت گرم که بالاخره اومدی و ما رو از این بلاتکلیفی تاریخی نجات دادی باور کن من از صبح درگی ...

نیمرو خودم درست میکنم ته دیگی بشه با کمی پنیر میخورم

الهی شکرسخت شده همه چی ولی میگذرونیم بیشتر درک کنیم همدیگه تا قضاوت