2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 65 پست
میفهمم حالتو عزیزم من و همسرمم یه مدت خیلی فاصله افتادت بود بینمون درحد سلام و خداحافظ توی خونه باهم ...

چه جوری این فاصله رو نزدیک کردی عزیزم

به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
خب تلاشتو جایی دیگه کن. درست خرج کن این انرژیا

همسرم هیچ جوره درکم نمیکنه، با زبون مستقیم غیر مستقیم همه جوره بهش گفتم چی میخوام ازش، اما انگار نه انگار، حتی زبونی هم بامن همراه نمیشه، تا چیزی میگم منو مقصر میکنه، اصلا درک نمیکنه من زنم انگار همکارشم ،

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همسرم هیچ جوره درکم نمیکنه، با زبون مستقیم غیر مستقیم همه جوره بهش گفتم چی میخوام ازش، اما انگار نه ...

شما بجای حرف زدنبا خودت برو با اصل کاری حرف بزن

به پایان فکر نکن ، بگذار پایان تو را غافلگیر کند

چه جوری این فاصله رو نزدیک کردی عزیزم

بستگی داره فاصلهتون به خاطر چی باشه

بعضیوقتا ممکنه خانم یا آقا کم کاری کنن در حق هم

بعضی وقتائم ممکنه مسئله خیانت باشه و هرچقد تلاش کنیم به نتیجه نرسه

به خودت برس توجهشو جلب کن شام خوب بپز بگو میخوام باهم وقت بگذرونیم و اینجورچیزا

من واقعا سعی کردم زنانگیم رو بیشتر کنم و بیشتر محبت کنم بهش که خداروشکر نتیجه داشت

یارب مباد که گدا معتبر شود..

بستگی داره فاصلهتون به خاطر چی باشهبعضیوقتا ممکنه خانم یا آقا کم کاری کنن در حق همبعضی وقتائم ممکنه ...

نه مسیله خیانت نیست، من تمام تلاشمو میکنم، هرکاری فکر کنی، همیشه غذاهای خوب درست میکنم به خودم میرسم ، باهاش حرف میزنم اما اون نمیخواد منو ببینه، میدونی چرا؟ بخاطر اینکه بچه ننه است، هرچی میشه میره ور دل مادرش ، هر حرف و بحثی میشه میره با خواهرش حرف میزنه، مثل خاله زنکاست، اونا هم جای اینکه دلشون بسوزه برای زندگیش بدتر تیشه به ریشه اش میزنن، صدبار گفتم حرف خونمونو نبر پیش اینو اون، باورت میشه من که زنم پیش خواهر و مادرمم دردودل نمیکنم اما امان از کارای شوهرم، من اصلا ازش حس مردونگی و حمایت نمیگیرم، خانواده اش انقدر منو بده کردن پیش این اقا که دیگه مدتهاست مثل دوتا همخونه زندگی میکنیم و هیچ زناشویی هم نداریم

نه مسیله خیانت نیست، من تمام تلاشمو میکنم، هرکاری فکر کنی، همیشه غذاهای خوب درست میکنم به خودم میرسم ...

گلم من نمیخوام آتیش بندازم توی زندگیت اما مرد بچه ننه هرکاریش بکنی تهش همینه؛مشاوره و اینجورچیزارو امتحان کردید تاحالا؟هرچند که ایشون باید بره مشاوره نه شما

یارب مباد که گدا معتبر شود..

کاش واضح تر توضیح میدادیددر هر صورت ممنون که وقت گذاشتید و تو تاپیکم شرکت کردید

منظورم خودت بودی ،بجای صرف وقت و انرژی برای همسر ، واس خودت وقت بزار خودتا تقویت روحی فکری کن

به پایان فکر نکن ، بگذار پایان تو را غافلگیر کند