قوری_گل_قرمزی1 مدیر عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 9755 عنوان تنهایی | مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 65 پست خیلی سخته متاهل باشی و از تنهایی شب تا صبح بیدار باشی، دلم از تموم دنیا گرفته، کاش میشد مرگ و زندگی دست خود ادم بود، خیلی تلاش کردم برای زندگیم اما نشد که نشد ، الانم مثل ربات شبمو روز میکنم روزمو شب😔 به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست.... امروز | 03:37 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قوری_گل_قرمزی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 9755 همسر شبکاره یا ماموریته یا قهر یا چی هیچ کدوم، ازم سرده ، نسبت به زندگی مون حسی نداره، به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
aligudy2 عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 4841 هیچ کدوم، ازم سرده ، نسبت به زندگی مون حسی نداره، چ بد مشکل چیه آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید
قوری_گل_قرمزی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 9755 چ بد مشکل چیه بالاتر توضیح دادم عزیزم به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
قوری_گل_قرمزی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 9755 گلم من نمیخوام آتیش بندازم توی زندگیت اما مرد بچه ننه هرکاریش بکنی تهش همینه؛مشاوره و اینجورچیزارو ا ... میدونم عزیزم، خودمم هرکار فکر کنی کردم، اما نشد که نشد، مساور نرفتم اما تو فکرمه همین روزا برم به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
fatemeh_aftab عضویت: 1405/06/28 تعداد پست: 24 میدونم عزیزم، خودمم هرکار فکر کنی کردم، اما نشد که نشد، مساور نرفتم اما تو فکرمه همین روزا برم مشاور رو حتما برو گلم خیلییی تاثیر داره مشاورههای قبل ازدواجم مهمه خیلیبرای منم دعا کن دامنم سبز بشه❤️ یارب مباد که گدا معتبر شود..
قوری_گل_قرمزی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 9755 مشاور رو حتما برو گلم خیلییی تاثیر داره مشاورههای قبل ازدواجم مهمه خیلیبرای منم دعا کن دامنم سبز بشه ... ممنون عزیزم حتما میرم ، انشاالله بزودی مامان میشی، سر سجاده ام برات ایت الکرسی میخونم عزیزم به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
fatemeh_aftab عضویت: 1405/06/28 تعداد پست: 24 ممنون عزیزم حتما میرم ، انشاالله بزودی مامان میشی، سر سجاده ام برات ایت الکرسی میخونم عزیزم ممنونتم انشالله توئم مشکلت حل میشه یارب مباد که گدا معتبر شود..