قوری_گل_قرمزی1 مدیر عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 9762 عنوان تنهایی | مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 67 پست خیلی سخته متاهل باشی و از تنهایی شب تا صبح بیدار باشی، دلم از تموم دنیا گرفته، کاش میشد مرگ و زندگی دست خود ادم بود، خیلی تلاش کردم برای زندگیم اما نشد که نشد ، الانم مثل ربات شبمو روز میکنم روزمو شب😔 به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست.... امروز | 03:37 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kiyana2026 عضویت: 1405/05/23 تعداد پست: 524 تا زمانی که بمیرم، دخترم دوازده سالشه تا یه چی میشه میگه خودمو میکشم، چیکار کنم😔 خدا نکنه عزیزم.نمیشه شوهرتو ببری مشاوره
soob عضویت: 1404/12/14 تعداد پست: 232 خب چی کنم پس؟تو خودت پسری یعنی توی خیابون دختر خیلی زیبا ببینی دوس نداری با اون باشی؟ نه باور کن ، دخترای خیلی زیبا و خوشگل مورد پسندم نیستن اما اینکه چه کنی ، خیلی جای حرف داره Master of psychology
قوری_گل_قرمزی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 9762 خدا نکنه عزیزم.نمیشه شوهرتو ببری مشاوره سرش همش گرمه کاره، باید برم تو فکرمه اما میدونم این زندگی درست بشو نیست، به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
kiyana2026 عضویت: 1405/05/23 تعداد پست: 524 سرش همش گرمه کاره، باید برم تو فکرمه اما میدونم این زندگی درست بشو نیست، خدا بزرگه گلم
__مدیتیشن__ عضویت: 1405/01/20 تعداد پست: 452 نمیدونم راهش و بلد نیستم، فقط میشینم و غصه میخورم، راحت ترین راه برای فرار از فشار پیدا کرده ذهنت ، راه پیدا کردی ولی یه راه نادرست به پایان فکر نکن ، بگذار پایان تو را غافلگیر کند
قوری_گل_قرمزی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 9762 راحت ترین راه برای فرار از فشار پیدا کرده ذهنت ، راه پیدا کردی ولی یه راه نادرست تمام تلاشمو میکنم برای درست شدن اما هرسری به بن بست میخورم و بدتر انرژیمو از دست میدم به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
قوری_گل_قرمزی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 9762 خدا بزرگه گلم قربونت برم مهربون، فقط برام دعا کن🙏 به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
__مدیتیشن__ عضویت: 1405/01/20 تعداد پست: 452 تمام تلاشمو میکنم برای درست شدن اما هرسری به بن بست میخورم و بدتر انرژیمو از دست میدم افرین به شما اما اگه بگمتلاشت خوبه ولی مسیرت اشتباهه قبول میکنی به پایان فکر نکن ، بگذار پایان تو را غافلگیر کند
قوری_گل_قرمزی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 9762 چقدر زندگی ها سخت شده خیللللللی، وقتی انگیزه اتو از دست بدی،دیگه فقط روزارو میشماری تا تموم بشن😢 به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
bt123 عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3450 خیللللللی، وقتی انگیزه اتو از دست بدی،دیگه فقط روزارو میشماری تا تموم بشن😢 اره انگیزه خیلی مهمه آقا هستم
fatemeh_aftab عضویت: 1405/06/28 تعداد پست: 24 دارم خففففههه میشم ، اهل درد و دل هم نیستم، بقیه فکر میکنن دارم رندگیمو میکنم اما این اسمش زندگی نیس ... میفهمم حالتو عزیزم من و همسرمم یه مدت خیلی فاصله افتادت بود بینمون درحد سلام و خداحافظ توی خونه باهم حرف میزدیم.. یارب مباد که گدا معتبر شود..
قوری_گل_قرمزی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 9762 افرین به شما اما اگه بگمتلاشت خوبه ولی مسیرت اشتباهه قبول میکنی حق با شماست ،قطعا اشتباهه که درست نمیشه، به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
__مدیتیشن__ عضویت: 1405/01/20 تعداد پست: 452 حق با شماست ،قطعا اشتباهه که درست نمیشه، خب تلاشتو جایی دیگه کن. درست خرج کن این انرژیا به پایان فکر نکن ، بگذار پایان تو را غافلگیر کند