2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 67 پست
شما دیگه نباید مثل استارتر فکر کنی و از تنهایی اذیت بشی

اون همه دختر عروسک ریخته بیرون آخه چجوری ریلکس باشم رفتار هم بلدن از همه بدتر قدمه و اندامم چشمانم دوس داشتم روشن بودن هیچیم خوب نیست موهام کوتاهه سفید هم دارن میشن اکثرا ... لبام کوچیکه چه میدونم کلا تخمی ام همیشه باید تنها باشم و اونا خوشحال ...۲۴ سال خودمو خونه حبس کردم اونوقت دخترای ۱۴ ساله خوشگلن و مستقل

غصه نخور عزیزم، میگذرن این روزا، فکر خودت باش

ممنونم از دلداریت ان شاءلله خدا به شما هم آرامش بده مشکلاتتون رو حل کنه لطفا برام دعاکنین

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنهایی خیلی خوبه حالشو ببر

تا یه جایی خوبه اما بعد واقعا دلت میخواد یکی باشه سر رو شونه اش بزاری و بهش تکیه کنی

به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
اون همه دختر عروسک ریخته بیرون آخه چجوری ریلکس باشم رفتار هم بلدن از همه بدتر قدمه و اندامم چشمانم د ...

عزیزم به این چیزا نیست به شانس و اقباله، من قد و هیکلم خوبه اما شوهر نیم نگاهی هم بهم نمیندازه

اون همه دختر عروسک ریخته بیرون آخه چجوری ریلکس باشم رفتار هم بلدن از همه بدتر قدمه و اندامم چشمانم د ...

وای خدا چقدر ویژگی هایی خوبی داری تو

جدی میگم ولی تو غافلی

خودتا اسیر کردی فقط

Master of psychology

ممنونم از دلداریت ان شاءلله خدا به شما هم آرامش بده مشکلاتتون رو حل کنه لطفا برام دعاکنین

انشاالله درست میشه مهربون❤️

دارم خففففههه میشم ، اهل درد و دل هم نیستم، بقیه فکر میکنن دارم رندگیمو میکنم اما این اسمش زندگی نیس ...

ای بابا چه بد ، فقط باید بگم بهترین ها نصیبت بشه

برادرانه ازت میخوام فکرتا عوض کنی

به پایان فکر نکن ، بگذار پایان تو را غافلگیر کند

عزیزدلم چقدر سخت ولی آخه تا کی میخوای تحمل کنی؟

تا زمانی که بمیرم، دخترم دوازده سالشه تا یه چی میشه میگه خودمو میکشم، چیکار کنم😔

ای بابا چه بد ، فقط باید بگم بهترین ها نصیبت بشه برادرانه ازت میخوام فکرتا عوض کنی

نمیدونم راهش و بلد نیستم، فقط میشینم و غصه میخورم،