2777
2789
تو چه مدت؟

دوسه ماه

ببین ما واقعا میخوریم چاقیم

مثلا ما شیرینی خیلی دوست داریم میخریم هرهفته بعد یکی نمیخورم ۵تا کم کم میخورم شیرینی باشه

هرروز میرم بازار بستنی و معجون و ...

وعده هامم کامل میخورم

معدم دیگه گشاد شده الان رژیم گرفتم خیلی سخته

خوش ب سعادتت راحت میخوری

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نه اشتها دارم غذا هم میخورم مث ریزه خواری و اینا ولی جذب نمیشه نمیدونم چجوری

گاهی ما فکر میکنیم خیلییییی میخوریم وقتی کالری شماری میکنی میبینی ای بابا هیچی نخوردی که....

یه لیست از چیزای پر کالری تهیه کن اونارو بخور،شما احتمالا فقط معدتو پر میکنی و سیری کاذب میگیری

زور خدا از همه بیشتره✌️ .....و در آخر غم بچهای میناب مرا خواهد کشت🖤 مثلی لا یبایع مثل یزید✊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پس چرا خیلیا میگن لاغر میکنه گول حرفای اطرافیانمو خوردم همین دنبه منو چاق کرد میگفتما به قیافش نمیخو ...

گوسفند خندید😂😂 ( شوخی کردم)

نه عزیزم چاق کننده هس تقریبا چربی خالصه

تنها جنگی که قشنگه جنگیدن واسه آرزوهاست!🤍✨

برام سوال شد همین سویقی ک میگی دوستت ج گرفته رو چرا نمیخوری

من یه دوره ازش استفاده کردم صورتم فقط یکم خیلی کم باز شده کلا یه قوطیشو تموم کردم انگار رو بدن من یکم دیر جواب میده یه قوطی دیگشو گرفتم حالا میخوام دوباره شروع کنم ببینم چی میشه

چقدر منی

توام شیرینی تو یخچال باشه خوابت نمیبره؟

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱