علی۱۶د مدیر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 146 عنوان کنکوریم | مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 67 پست امسال سال کنکورمه و الان تایم جمع بندی تابستونمه به زور اومدم مسافرت خانوادگی کل جزوه هام جا موند چه غلطی کنم؟ دیروز | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علی۱۶د مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 146 ای بابا از الان آخه چه کاریه 😌 دیگه واقعا از روی علاقه و یا مسخره بازی نیست بیشتر تقصیر رفقا و ساده بودن خودم تو بچگیهخانوم دکتر شما نسخه ای نداری؟
ماهـــک۲۰۳۸ عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 983 کلی مونده تا کنکور توی این شبای وحشی چطور میشه کفتر صلحو رها کرد؟
zfdhrb عضویت: 1405/05/18 تعداد پست: 2428 فدای تو حالا مشکلش رو پیدا میکنم دیگه 😂🙂↕️دوما مهم ویزیت رایگان نیست به بهونه ویزیت میام ازت شیرین ... 🫠😂😂خدا نکنه مشکل داشته باشید کلا 😂شیرینی بله 😌 🤣🤣اگر قسمت شد حتماً 😊😂😂😂😂🫠🤣 بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون
اقای_برق عضویت: 1405/04/24 تعداد پست: 372 با هوش مصنوعی میشه درس خوند. شما بهتره سوال های سال های قبل کنکور رو برای هوش مصنوعی بفرستید و از روی اون سوال ها درس بخونید. بهش میگن اموزش معکوس نیکولاس تسلا: برای پی بردن به حقایق جهان، در انرژی، ارتعاش و فرکانس تفکر کنید
ماهـــک۲۰۳۸ عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 983 آره ولی کنکور شوخی ندارهههه اونقدم غول نیست واقعا توی این شبای وحشی چطور میشه کفتر صلحو رها کرد؟
zfdhrb عضویت: 1405/05/18 تعداد پست: 2428 دیگه واقعا از روی علاقه و یا مسخره بازی نیست بیشتر تقصیر رفقا و ساده بودن خودم تو بچگیهخانوم دکتر شم ... ای بابا امان از رفیق بد از دشمن بدتره چرا اول کمش کن بعدم یواش یواش ترک کن واقعاً هیچ خاصیتی نداره سرتو با چیزای دیگه گرم کن وقت نکنی بری سمتش کلا نخر بذار تموم بشه که وسوسه نشی 😌 بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون
علی۱۶د مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 146 🫠😂😂خدا نکنه مشکل داشته باشید کلا 😂شیرینی بله 😌 🤣🤣اگر قسمت شد حتماً 😊😂😂😂😂🫠🤣 از زیبایی و متینی کلامت هرچی بگم کم گفتم مگه میشهههههههمن ذوقققققمن درمن دیوارمن اکلیلییییییژژ🙂↔️🙂↔️✨
علی۱۶د مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 146 با هوش مصنوعی میشه درس خوند. شما بهتره سوال های سال های قبل کنکور رو برای هوش مصنوعی بفرستید و از رو ... دارم همچین حرکتهایی میزنم بازم ممنون
علی۱۶د مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 146 اونقدم غول نیست واقعا نه غول نیست استرس الکی دارم،شما سال چندمی
ماهـــک۲۰۳۸ عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 983 نه غول نیست استرس الکی دارم،شما سال چندمی سال اخر دانشگاه توی این شبای وحشی چطور میشه کفتر صلحو رها کرد؟
zfdhrb عضویت: 1405/05/18 تعداد پست: 2428 از زیبایی و متینی کلامت هرچی بگم کم گفتم مگه میشهههههههمن ذوقققققمن درمن دیوارمن اکلیلییییییژژ🙂↔️🙂 ... 😂😂😂😂😂🙏🏻🌻 خیلی ممنون از شما لطف داری 🤭 بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون
علی۱۶د مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 146 ای بابا امان از رفیق بد از دشمن بدتره چرا اول کمش کن بعدم یواش یواش ترک کن واقعاً هیچ خاصیتی نداره س ... روی چشمتست میکنم خبرش رو بهت میدم،خانوم دکتر ممنوننن
اقای_برق عضویت: 1405/04/24 تعداد پست: 372 دارم همچین حرکتهایی میزنم بازم ممنون خواهش میکنم. روی درس تخصصی تمرکز که زیاد بشه تراز خیلی بالا میره. رشتتون چیه نیکولاس تسلا: برای پی بردن به حقایق جهان، در انرژی، ارتعاش و فرکانس تفکر کنید
zfdhrb عضویت: 1405/05/18 تعداد پست: 2428 روی چشمتست میکنم خبرش رو بهت میدم،خانوم دکتر ممنوننن چشمت بی بلا ایشالله موفق بشی بذاریش کنار چون فقط به خودت آسیب میزنه 😌 حتماً خبر بده 😊 بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون