2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فدای تو حالا مشکلش رو پیدا میکنم دیگه 😂🙂↕️دوما مهم ویزیت رایگان نیست به بهونه ویزیت میام ازت شیرین ...

🫠😂😂خدا نکنه مشکل داشته باشید کلا 😂

شیرینی بله 😌 🤣🤣

اگر قسمت شد حتماً 😊😂😂😂😂🫠🤣

بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون

با هوش مصنوعی میشه درس خوند. شما بهتره سوال های سال های قبل کنکور رو برای هوش مصنوعی بفرستید و از روی اون سوال ها درس بخونید. بهش میگن اموزش معکوس

نیکولاس تسلا: برای پی بردن به حقایق جهان، در انرژی، ارتعاش و فرکانس تفکر کنید

دیگه واقعا از روی علاقه و یا مسخره بازی نیست بیشتر تقصیر رفقا و ساده بودن خودم تو بچگیهخانوم دکتر شم ...

ای بابا امان از رفیق بد از دشمن بدتره

چرا اول کمش کن بعدم یواش یواش ترک کن واقعاً هیچ خاصیتی نداره سرتو با چیزای دیگه گرم کن وقت نکنی بری سمتش کلا نخر بذار تموم بشه که وسوسه نشی 😌

بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون

🫠😂😂خدا نکنه مشکل داشته باشید کلا 😂شیرینی بله 😌 🤣🤣اگر قسمت شد حتماً 😊😂😂😂😂🫠🤣

از زیبایی و متینی کلامت هرچی بگم کم گفتم مگه میشههههههه

من ذوققققق

من در

من دیوار

من اکلیلییییییژژ🙂↔️🙂↔️✨

از زیبایی و متینی کلامت هرچی بگم کم گفتم مگه میشهههههههمن ذوقققققمن درمن دیوارمن اکلیلییییییژژ🙂↔️🙂 ...

😂😂😂😂😂🙏🏻🌻 خیلی ممنون از شما لطف داری 🤭

دارم همچین حرکتهایی میزنم بازم ممنون

خواهش میکنم. روی درس تخصصی تمرکز که زیاد بشه تراز خیلی بالا میره. رشتتون چیه

نیکولاس تسلا: برای پی بردن به حقایق جهان، در انرژی، ارتعاش و فرکانس تفکر کنید

روی چشمتست میکنم خبرش رو بهت میدم،خانوم دکتر ممنوننن

چشمت بی بلا

ایشالله موفق بشی بذاریش کنار چون فقط به خودت آسیب میزنه 😌

حتماً خبر بده 😊