2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

166 بازدید | 19 پست

ازبچه دارشدن اندازه بچه دار نشدن به یه اندازه میترسم

وقتی بهش فکرمیکنم،وقتی خودمو مادر تصور میکنم از نگرانی استرس میگیرم

نگران بچه ایی که اصلا وجود نداره میشم

انگار که انقدر اون بچه ایی که وجودنداره دوسش دارم که دلم نمیخاد ناراحتیش حتی ببینم بخاطر همین دوس ندارم بدنیا بیارمش

نمیدونم درکم میکنید یا نه

انگار از شدت عشق زیاد که تحمل ناراحتی بچه رو نداره دلم نمیخاد بیارمش

پشیمون شدین از بچه دار شدن؟

بنظرتون بیارم؟

پشیمون میشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیارم

و فعلا رو تصمیمم هستم

یه نگاه به وضع مملکت و دنیا میندازم، واقعا منطقی نیست

وقتی دست منه نمیخوام یه نفر دیگه هم به این دنیا اضافه شه

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

من بچه ندارم هنوز ولی عاشق مادر بودنم

امیدوارم از پسش بر بیام

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بنظرم وضع معلومه دیگه

من خودم خانواده خیلی ساپورت میکنه مالی و همه چی ولی بازم سر یه کنکور و این حجم از رقابت دق کردم کاش تو اینجا بدنیا نمیومدمم

خالق یازان خطی خلایق پوزا بولمز الاه بیرینی گوزیه عالم ییخا بولمز:)

باید بپذیریم که هیچ کس نمیتونه والد کامل باشه . ما اشنباه میکنیم گاهی خسته میشیم ..... اما باید از دلشون در بیاریم . بعدم اینکه اگرم شکست های کوچک نبینن یروزی دنیا نشونشون میده و اونوقت آسیب بیشتری میبینن . بچه خیلی مسئولیت داره خیلی خستگی داره خیلی هزینه داره .. استرس داره....... اما خیلی هم شیرینه خیلی هم حس خوبی بهت میده . و در روزگار پیری شاید خوشحال تر باشی که بچه داری . شایدم نه ها . ولی من اینطور فکر میکنم .

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

منم نمیخوام تو این سایت هرروز تاپیک میزنن پشیمون نشدین و ۸۰ درصد پشیمونن اصلا تو این شرایط نمیشه بچه ...

ماها زندگی تجربه کردیم خواه ناخواه یکسری شکست ها ناراحتی ها هست دیگه زندگی همینه

بنظرم بچه دار شدن خودخواهیه،دلیلش چیه؟ میارن چون دوست دارن،بخاطر اینکه خودشون لذت ببرن

چند سالته؟ اگر سنت هنوز خیلی بالا نیست صبر کن ببین در آینده نظرت عوض میشه یا نه، چون رو حرف بقیه نمیشه تصمیم گرفت باید ببینی خودت چی واست بهتره در ضمن حتما قرار نیست آدما ازدواج کنن یا بچه دار بشن من خودم اگر شوهرم عاشق بچه نبود هیچوقت بچه دار نمیشدم فقط عاشق کارمم