2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 19 پست
ماها زندگی تجربه کردیم خواه ناخواه یکسری شکست ها ناراحتی ها هست دیگه زندگی همینه بنظرم بچه دار شدن خ ...

بخدا داداشمو مسخره کردن و ترس اینکه بچه دار نشن بچه دار شدن

الان ۱ساله شده بچه از همون روز اول بچه بغل اینو و اون بزرگ شد و همش رو زمین میخزه و اشغال میخوره داداشم و زنش بیزارن از بچه دوسش دارن ولی نگه داری سخته ۲۴ساعتی باید حواس ادم به بچه باشه خدایی سخته

جاریمم دوتا پسر داره اون جاریمم دوتا دختر هر دوتا گریه میکنن بر اینکه نمیتونن تربیت کنن و همش دعوا دارن و پاس میدن بچه ها رو خونه ما و این و اون

منکه توبه کردم بچه دار نشم

شوهرم تاج سرمه🥰

چند سالته؟ اگر سنت هنوز خیلی بالا نیست صبر کن ببین در آینده نظرت عوض میشه یا نه، چون رو حرف بقیه نمی ...

۲۶ سالمه

تازه دارم خودمو میشناسم

تازه میخوام کنکور مجدد بدم تازه میخوام رشته و شغل جدید داشته باشم

کلا احساس میکنم با روحیاتم سازگار نیست

علایقم نیست،آدمیم که از محدودیت متنفرم همین الان شوهرم بگه بالا چشمت ابرو بحثم میشه

هی هم میگن پشیمون میشیاااا و فلان

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بخدا داداشمو مسخره کردن و ترس اینکه بچه دار نشن بچه دار شدنالان ۱ساله شده بچه از همون روز اول بچه بغ ...

واااییی نهههه

ببخشید اینو میگم من شوهرم اوایل ازدواجمون برام کادو یه توله سگ خرید یه هفته بیشتر نتونستم نگهش دارم تازه اونم نگه نمیداشتم ولش میکردم صبح تا شب بیرون واسه خودم میچرخیدم مامانم هی بهش اب و غذا میداد اصلا حواسم نبود غذا میخاد همونجا فهمیدم بچه دار نشم بهتره یبار تجربه سقط داشتم البته پوچ بود کورتاژ شدم از خوشحالی گریه میکردم

اوایل که تست مثبت شده بود از ترس و استرس گریه میکردم

الانم هی مامانم گیر میده بچه بیار نوه میخوایم خاله چندتا نوه داره من ندارم و فلان

واااییی نهههه ببخشید اینو میگم من شوهرم اوایل ازدواجمون برام کادو یه توله سگ خرید یه هفته بیشتر نتون ...

به حرف مادرت نکنی

منم پیشی اوردم و دوسش داشتم ولی نتونستم قبول کنم ۲۴ ای بگم نکن بشین نخور و ....

حرفت خوب بود

ماها بچه دار نباید بشیم

همونایی که شدن پشیمونن

خدا شاهده همسایه مون چه گریه هایی هرروز میکنه و چه نفرینایی میکنه خودشو صداش میاد همش بخاطر ۲تا بچه ۱ساله و ۵ساله خونه رو میریزن بهم همه جا مواظبشونه اصلا داغون شده طفلی

شوهرم تاج سرمه🥰