2777
2789

مثله منی بااین تفاوت که من فردا عروسیمم طلاقنانه دیدم وفهمیدم زن داشته الان دوازده سیزده ساله میگذره هنوز توخودم میسوزم خیلی عذاب اوره ۴ ماه کمتر عقدبودیم ستایشش میکردم پول خرجش میکردم بخاطر ندونم کاری خودش ویه نصیحت بیجای پدر احمقش کلی متضررشدیم خانوادم به معنای کامل بدبخت شدن به جاش مادرش چون یه قرون خرج نکرد ومجبور نکردخودشو یه تیکه از زمینشو بفروشه الان اونا وضعشون خوب شد مادرمن مستجر اخه خداروخوش میاد؟؟بعد یادم میفته توعقد بااینکه من خوب وکم توقع بودم و هیچ شرطی خرجی غری نمیزدم الکی الکی توقیافه بود ودمق چتدبار بافاصله طولانی و حالت قهر بدون هیچ حرفی جلو جلو اندازه فکر کن بیست سی متر جلوتر میرفت یکی نمیدونست انگار ماحرفمون شده بخدایادم نمیره خیلی اذیت شدم اشتباه کردم حدانشدم الان میگم ترس ابنکه پردمو ازدست دادم وابرو جلو دوست واشنا چقدر ابلحانه بود وازهمه مهمتر بعدازدواج اون روی شیطانی مادرش معلوم شد اگر خدایی عست عدالتی هست مادرش باید....بخدا چنتا ازکارا مادرشوهرمو اینحا توپست بچها نوشتم هیچکس باور نکرد کارا زننده وزشت حرفای وحشتناک اخه چراخدامنوتواین وضع رها کرد

مثله منی بااین تفاوت که من فردا عروسیمم طلاقنانه دیدم وفهمیدم زن داشته الان دوازده سیزده ساله میگذره ...

منم از گذشته خیلی اذیت میشم ومتاسفانه هیچ وقت یادم نمیره وهر چی که بیشتر میگذره بیشتر توش غرق میشم میدونی من احساس میکنم اصلا دوسم نداره و ولم کرده فقط داره همه چیو تظاهر میکنه واز قلبش نیست آخه خیلی ظاهر خودشو پیش بقیه حفظ میکنه واصلا خود واقعیشو نشون نمیده ولی من دیدم خودش چیه دیدم وبگمم کسی باور نمیکنه چون همه فکر میکنن خیلی خوبه نمیگم رفتارای بدی داره ولی رفتارش جلو دیگران وپشت سر خیلی عوض میشه باهام واین منو اذیت میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس شما هنوز دارین تو گذشته زندگی میکنین 

برا فرار از اینکار حتما دنبال یه سرگرمی مورد علاقه تون باشین تا حواستون پرت بشه و از لذتی کاری هم که انجام میدین احساس بی مصرف بودن نکنین

پس شما هنوز دارین تو گذشته زندگی میکنین  برا فرار از اینکار حتما دنبال یه سرگرمی مورد علاقه تو ...

خیلی واسه خودم سرگرمی درست میکنم ولی باورت نمیشه موقعی که اونارم انجام میدم دارم باز فکر اتفاقاتو میکنم 😣😣😣😣😣

منم از گذشته خیلی اذیت میشم ومتاسفانه هیچ وقت یادم نمیره وهر چی که بیشتر میگذره بیشتر توش غرق میشم م ...

منو شما سرگرمی تداریم ودچارروزمرگی شدیم امکان نداره دوستت نداشته باشه ازبس تو گذشته هستیم اینطوریم چقدم کم سنی میشه بگم من جا مامانتم البته چهرم ده سال جونتر هست من ۳۶سالمه تو۲۴ ازدواج کردم شاغل وحقوق خوب بعدم بچه دارشدم الان ۱۰سالشه یه دونم ناخواسته حانله شدم هورمونام سراین دومی بهم ریخته فک کن حاله روحیم از موقع پربودیم شدیدتر خرابه وحشتناک 

اینارو گفتم بدونی واسه بچه مچه نیست پاشو یه برنامه بچین یه حرکتی کن اگر حتی توش پول دربیاری که نورعلی نورمیشه عالیه بعدشم احساس میکنم زیادحرف گوش کن نیست که این ویژگی ۹۰درصد مرداس براهمین توخسته وبیحوصله شدی وتمام نکات منفیو یاداور میشی ازسر بی تنوعی و بی حوصلگی ونداشتن سرگرمی میام نی نی سایت و...همش یا پزای خانما رو میخونیم یا منفیای زندگیشون ماروغرق میکنن توخاطرها گذشتمون چارشم فاصله ازایناست الان من بخاطر جاملگی وگرما خونه نشین شدم این گوشی ازدستم نمیفته وحالمم ازاونورخرابتر 

حاله ما ربطی نداره به بدی وخوبی شوهر اول باید خودمون شروع کنیم اول حاله خوبو خودمون بایدداشته باشیم درضمن الان چیزایی که شوهرتت ازارت میدرو بازبون نرم وقاطع به همسرت بگو بلکه یکم تغیر کنه بعدشم گله بی عیب خداست 

منو شما سرگرمی تداریم ودچارروزمرگی شدیم امکان نداره دوستت نداشته باشه ازبس تو گذشته هستیم اینطوریم چ ...

دقیقا درست میگی روزام همش عین همه یه مدت خواستم برم سرکار ولی نمیدونم بزاره یا نه جالب که اونم موافق مامانم نمیزاره😣😣😣😣😣نمیگن که بابا جان من دارم میپوسم دارم خفه میشم دیگه دارم دق میکنم بچه ام نمیاد فکر اونم از یه طرف داغونم کرده خدام نمیکشتم راحت بشم 

دقیقا درست میگی روزام همش عین همه یه مدت خواستم برم سرکار ولی نمیدونم بزاره یا نه جالب که اونم موافق ...

تابچه نداری بروسرکار سرکاربری خیلی خوبه هم انرژیت میسوزه هم تمرکزت روکارا مردم میره وتوگذشته فرونمیری یه فکری بکن

تابچه نداری بروسرکار سرکاربری خیلی خوبه هم انرژیت میسوزه هم تمرکزت روکارا مردم میره وتوگذشته فرونمیر ...

آخه کاری که مناسبم باشه وعرضشو داشته باشمم نیست مدرکمم پایینه خوب کار خوب که دلمو راضی کنه پیدا نمیکنم که من حتی به حقوق کمم راضیم چون فقط میخوام مشغول باشم

بدنسازی ارایشگاه ایناچی؟؟یه کلاسی ایروبیک وزومبا

آرایشگاه یه مدت رفتم انقد زنا اومدن شرو ور گفتن بیشتر اعصابم خورد میشد ول کردم باشگاه واینام دوست ندارم میخواستم برم خیاطی دستمون تنگ بود یکم حالا این ماه شاید برم میدونی سختیا بهم فشار آورده زندگی که همیشه میخواستم نشد وهمین اذیتم میکنه میگم حتما خودمو گول زدم فقط کمترین چیز اینه که دلم میخواد یه ماشین داشته باشیم وگشت وگزار واینا ولی هرچی تلاش میکنیم نمیشه وبعضی وقتا خرجای الکیشم حرصم میده واقعا خب نمیبینی مگه من رو پول حساسم واهل جمع کردن چرا اذیت میکنی اینجوری😣😣😣😣😣

نه اینکه اهل پول باشم وپولکی نه میگفتم حتی اگه طرف مقابلمم نداشته باشه تلاش میکنیم هر چی خودمون بخوایم به دست میاریم قرار نیست که از اول همه چی داشته باشیم نمیگمم کم داریم ولی میتونیم بیشترم داشته باشیم من اهل جمع کردن و حساب کتابم اون ولخرجی وخرجای الکی واصلا از حساب کتاب کردن خوشش نمیاد چون معلوم میشه که کجاها خرج کرده 😣😣😣😣😣