منو شما سرگرمی تداریم ودچارروزمرگی شدیم امکان نداره دوستت نداشته باشه ازبس تو گذشته هستیم اینطوریم چقدم کم سنی میشه بگم من جا مامانتم البته چهرم ده سال جونتر هست من ۳۶سالمه تو۲۴ ازدواج کردم شاغل وحقوق خوب بعدم بچه دارشدم الان ۱۰سالشه یه دونم ناخواسته حانله شدم هورمونام سراین دومی بهم ریخته فک کن حاله روحیم از موقع پربودیم شدیدتر خرابه وحشتناک
اینارو گفتم بدونی واسه بچه مچه نیست پاشو یه برنامه بچین یه حرکتی کن اگر حتی توش پول دربیاری که نورعلی نورمیشه عالیه بعدشم احساس میکنم زیادحرف گوش کن نیست که این ویژگی ۹۰درصد مرداس براهمین توخسته وبیحوصله شدی وتمام نکات منفیو یاداور میشی ازسر بی تنوعی و بی حوصلگی ونداشتن سرگرمی میام نی نی سایت و...همش یا پزای خانما رو میخونیم یا منفیای زندگیشون ماروغرق میکنن توخاطرها گذشتمون چارشم فاصله ازایناست الان من بخاطر جاملگی وگرما خونه نشین شدم این گوشی ازدستم نمیفته وحالمم ازاونورخرابتر
حاله ما ربطی نداره به بدی وخوبی شوهر اول باید خودمون شروع کنیم اول حاله خوبو خودمون بایدداشته باشیم درضمن الان چیزایی که شوهرتت ازارت میدرو بازبون نرم وقاطع به همسرت بگو بلکه یکم تغیر کنه بعدشم گله بی عیب خداست