2777
2789
عنوان

تاپیک خاستگاری

172 بازدید | 28 پست

والا فقط ۲ یا۳ صفحشوخوندم ،چراانقد پریدید ب بنده خدا؟ معلوم بود ک خانواده ها همو پسندیدند. حالا تواین شرایط اقتصادی بنده خدا ذوق کرد ک خانواده دختر طلا نخواستن ،چتونه بابا باشادیه کس دیگه ذوق کنید و شاد بشیدمن انقد ذوق کردم براشون ی لبخند ازته دلم رو لبام موند

اسی خوشبخت بشی انشاالله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا همونایین که در انتظار شوعر گریون یه گوشه نشستن چرا چون توقع ۳ کیلو طلا و فلان و فلان و روزای ندیده رو با ازدواج میخوان ببینن ، اتفاقا خانواده دختره و خود دختره خیلی ادم حسابی بودن خرید و فروش نمیکنن

لایک نکن 🤨
پسره خیلی پول پرست بود من دوبار متنشو خوندم راجع به دختره هیچی نگفته بود در عوض ده بار گفته بود طلا ...

ببین شاید این بنده خداهم ی شرایطی داشته ک خانواده دختر طلا نخواستن

ایشونم از بس الان همه مادی نگر شدن ترسیده ک الان ازش چه چیزایی بخوان،وقتی دیده باهاش راه اومدن ذوق زده شده😅

واقعا منظور بدی نداشت نمیدونم چرا به دختره بدبخت حالا پریدن که بعداً حتما نظرش عوض میشه

منم ذوق زده شدم از ذوق پسره یخورده هم اغراق میکرد بنظرم بیشتر عروس و خانوادشو پسندیده بود

ببین شاید این بنده خداهم ی شرایطی داشته ک خانواده دختر طلا نخواستن ایشونم از بس الان همه مادی نگر شد ...

بیشتر نحوه بیانش بد بود

شاید اگه یجور دیگه میگفت انقدر هیت نمیگرفت😆

._.

اینا همونایین که در انتظار شوعر گریون یه گوشه نشستن چرا چون توقع ۳ کیلو طلا و فلان و فلان و روزای ند ...

پسره بد تعریف کرد ماجرارو بنظر منم خانواده دختر ی چیزی تو طرف دیدن ک نخواستن ازدست بدن