2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 22 پست
ببخشید میشه بگید چجوری ذکر استغفرالله رو بگیم و ازش استفاده کنیم ؟پاکسازی روح چطور انجام میشه

فقط روزی چند بار بگو استغفرالله ربی و اتوب الیه

وقتی این ذکر رو تکرار میکنی حس کن که هم خدا و هم خودت دارید اعمال و افکار گذشته ت رو می بخشین و هر سنگینی و انرژی بدی رو دور میکنین

یه حس ارامش و سبکی به ادم میده

مرسی واقعا از کسی گه این تاپیکو زد

من ۱۷ سالمه و دانش آموزم و خیلی استرس میکشم و توی زندگیم خیلی زیاد انرژی منفی به خودم دادم ...

یکی از موضوعاتی که چند ماه براش عذاب کشیدم ازمون نم نه دولتی بود که حتی کتابای کنکورم بستم ولی نمیدونم واقعاااا چرا (شاید به خاطر استرس جلسه) متاسفانهقبول نشدم اونی که قبول کردند و من ۳۵ هزار...

قرار بود که مدیر ظرفیت افزایش بده و از اداره درخواست کنه و بهم گفت اینکه قبول کنن زیر ۵ درصده

این چند روز واقعااااا نیاز دارم بهم کمک کنید چطور ذهنمو کنترل کنم واقعا از این وضع خستم که همیشه در حال استرس کشیدنم و دلم میخواد ی طوری اینو جذب کنم

خواهشا هر کی میتونه بهم کمک کنه مرسیییی ببخشید طولانی شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیفهمم یکم بیشتر میگییی

بزار اینجوری بهت بگم فرض کن تو یه ادم خوب و خیلی پولداری اصلا ۱۰ تا کشور و دارایی هاش مال توعه ، یه ثروت بی نهایت داری

۲ تا ادم میان پیشت که یکی شون ادم با اصل و نسب و محترمیه و سطحش بالاست ، واقعا هم نیاز به چیزی نداره ولی یه درخواست برای پیشرفت اوضاعش ازت میکنه و تو هم میگی اوکی این ادم لیاقتش رو داره،

ادم حسابیه و ارزش میده به خودش ، کمکش کنم پیشرفت کنه چون لیاقت و سطحش بالاست تازه بیشتر از خواسته ش هم بهش میدم

در مقابل یکی میاد سمتت که معتاد کارتن خواب کثیف ،داغون، بدون اعتماد به نفس، هیچ ارزشی برای خودش قائل نیست ، هی گریه میکنه زاری میکنه که یه خواسته سطح بالا دارم مثلا یه خونه ویلایی لوکس ۱ میلیون دلاری تو یه کشور اروپایی و اگه بهم ندی تو ادم بدی هستی 😐😐😐 به اون ادم حسابی و اصل نسب دار دادی ، بی عدالتیه اگه به منم ندی

بعد با خودت نمیگی این چه زری میزنه ؟؟؟ اصلا سطحت همچین چیزی هست؟ اگه خودت رو لایق همچین خونه ای میدونستی که یه ادم معتاد بی ارزش نمیشدی ، بهت خواستت رو بدم که به گند میکشونی خونه رو !!!! دقیقا واسه چی باید بهت همچین چیزی بدم ؟؟ برو رد کارت یکم به زندگیت برس ، سطح خودت رو بالاتر ببر ، ادم حسابی شو بعد بیا

خدا و کائنات و هستی دقیقا همون آدم پولداره هستن که صاحب ثروت بی نهایته

و به کسی ارزش میدن که خودش رو با ارزش و بی نیاز بدونه و اگه چیزی میخواد واسه پیشرفت زندگی شه ، نه از روی نیاز و احتیاج شدید

چون نیاز و احتیاج شدید به یک چیز و منتظر ناجی بودن، رنگ و بوی فقر و بدبختی و بیچارگی میده که تو سطح پایین قرار میگیره

و خدا و کائنات کاری به سطوح پایین ندارن

من هر موقع که احساس نیاز شدید به چیزی نداشتم و گفتم اگه بخواد خودش برام راحت و مثبت و عالی اتفاق میف ...

عزیزم ممنون از توضیحاتت و زمانی که گذاشتی برای نوشتن 💛💛

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

مرسی واقعا از کسی گه این تاپیکو زدمن ۱۷ سالمه و دانش آموزم و خیلی استرس میکشم و توی زندگیم خیلی زیاد ...

ان شالله که قبول شی ولی یه چیزی بهت بگم از من به تو نصیحت اینو چون اطرافم دیدم با چشم خودم میگم بهت . قبول شدن یا نشدن تو نمونه دولتی اصلا به معنی پایان راه نیست من دیدم دانش اموز قبول شده و سال بعدش انصراف داده و برعکس کسی با مدرسه معمولی موفق تر شده. مهم اینه ذاه درست بری تک نفره بدون توجه به اطراف. قبول دارم که جو کلاس تاثیر داره روی تو ولی رقابت ناسالم با یه سری ادما ممکنه ضربه ی بزرگتری داشته باشه برات. پس وارد رقابت سالم شو خودتو با خودت مقایسه کن عزیزم

تلاش کن تا اخرین لحظه عزیزم 💛💛

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه