2777
2789
عنوان

قانون جذب

118 بازدید | 20 پست

اعتقاد دارین؟ به فرکانس و قانون جذب و این چیزا ؟ به نوشتن چی ؟ اعتقاد دارین ؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به شدتتتتتتتتتت ، یه جوری واضح با چشمای خودم دیدم که نمیتونم انکارش کنم ، به هر چی فکر کنی و تمرکزت رو بزاری روش اتفاق میفته برات

هر چی ارتعاشی که داری بالاتر باشه( ارتعاش بالا یعنی حس خوب به همه چی داشتن ) اتفاقات خوب راحت تر برات رخ میده

به شدتتتتتتتتتت ، یه جوری واضح با چشمای خودم دیدم که نمیتونم انکارش کنم ، به هر چی فکر کنی و تمرکزت ...

گلم از نوشتن هم نتیجه گرفتی ؟ چند وقت کار کردی رو ذهنت که به خواسته ات رسیدی ؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

من به هر فکر میکنم برعکس میشه😂💥

احساساتت با افکارت یکیه ؟؟ یعنی یه چیز سطح بالا و خوب میخوای همون لحظه احساس میکنی که شان و لیاقتت هم سطح بالاست و کلا نسبت به خودت حس خوبی داری ؟؟

یا فقط منتظری که درخواستت اجابت بشه تا تو رو از وضعیتی که داری نجات بده؟

نوشتن رو امتحان نکردم ولی همینکه احساسم رو نسبت به خودم و اطرافیانم و زندگیم و حتی خدا عوض کردم ، زندگیم بوووم ترکید و از این رو به اون رو شد

گزینه اخری

پس هیچی تا موقعی که زنده باشی به چیزی نمیرسی ، اینکه خواسته هات ناجی تو باشن و تو محتاج شون باشی هیچ وقت جواب نمیده،

هر وقت حس کردی واقعا لیاقت بهترین ها رو داری و به شدت خودت رو دوست داری و با چیز هایی که الان داری ارزشمندی و کافی هستی ، اونوقت اتفاقات خوب برات پیش میاد که باعث ارتقا و پیشرفتت بشه

من هر موقع که احساس نیاز شدید به چیزی نداشتم و گفتم اگه بخواد خودش برام راحت و مثبت و عالی اتفاق میفته ، اون چیزه اتفاق افتاد

الان یه ماهی هست که سبک زندگیم کلا همین شده و فکر کردن به چیز منفی حتی در حد یه اتم رو کفر میدونم

مدام با خودم میگم هر سختی ای که دیدم برام یه درس بوده که اگاه ترم بکنه و من به اندازه کافی اگاه شدم دیگه نیازی به درس گرفتن از سختی ها ندارم

و دیگه دوران خوشی و راحتی و لذت بردن از زندگی برام شروع شده و واقعا اتفاقات خوبی داره برام میفته که حتی بهشون فکر هم نکرده بودم

پاکسازی روح هم انجام میدم ، از ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه دارم نتیجه میگیرم ارتعاش ادم رو خیلی بالا میبره

من هر موقع که احساس نیاز شدید به چیزی نداشتم و گفتم اگه بخواد خودش برام راحت و مثبت و عالی اتفاق میف ...

ببخشید میشه بگید چجوری ذکر استغفرالله رو بگیم و ازش استفاده کنیم ؟

پاکسازی روح چطور انجام میشه

احساساتت با افکارت یکیه ؟؟ یعنی یه چیز سطح بالا و خوب میخوای همون لحظه احساس میکنی که شان و لیاقتت ه ...

انتظار خودش ارتعاش پایینه به هر چی نیاز داشته باشی یا منتظرش باشی اتفاق نمیوفته باید واقعا تو سلول به سلولت حس کنی لیاقتشو داری حس خوب داشته باشی

این باگ من بود که فهمیدم