2777
2789
عنوان

جهزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 39 پست
ای بابا، فرش ۱۲۰۰ شونه دوست نداشتی؟؟ای کاش فرش ۱۲۰۰ شونه برمیداشتی ولی میگفتی عوضش ۴ تا برمیدارم ...

من مدلشو انتخاب کردم خودشون برداشتن 1500شانه گفتن تو فامیل این بهتره وگرنه من مشکلی نداشتم

عزیزم میدونم چقدر این دوران عقد بیخوده فقط هرجور شده سریع وسایلتون بگیرید برید سر خونه زندگیتون مستق ...

یعنی مزخرف ترین دوران زندگیمه این شوتم میکنه این ور اون ور شوتم میکنه اون ور بالا گفتم همسرم میگه دیگن برا منو گرفتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مشکلی ندارم مشکل اینجاس مادرم قبول نمیکنه میگه من نمیگرم خودشون بگیرن نمیگیرنم به جهنم بزار مردم ...

راضیشون کن همون ی گلیم بخر برا آشپزخونه، ی فرشینه هم موقتی برا اتاق بخر بعداً پول دستتون اومد برا اتاق فرش بگیر

راضیشون کن همون ی گلیم بخر برا آشپزخونه، ی فرشینه هم موقتی برا اتاق بخر بعداً پول دستتون اومد برا ات ...

برا اتاق نمیگیرم کوچیکه تخت و اینا بزاری جا نمیشه کلا ولی نمیدونم چطوری راضی کنم گلیم و اینا بگیرع برا اشپزخونه

یعنی مزخرف ترین دوران زندگیمه این شوتم میکنه این ور اون ور شوتم میکنه اون ور بالا گفتم همسرم میگه دی ...

درکت میکنم

صبوری کن این دوران میگذره

فقط سعی کن حرمت ها حفظ بشه که بعدا خدای نکرده رو زندگیت تاثیر نزاره

تاثیر از این بیشتر از همچی که گرفتیم بدم اومده دیگه

منظورم اینه بی احترامی نکنی به خانوادش

کلا سعی کن تو زندگیت همه چیز رو با سیاست پیش ببری، با جنگ و دعوا و بحث فقط خودت ضرر میکنی

پس وظیفه منه برا خونه مردم فرششو پردشو بگیرم بزنم

وا

خونه مردم چیه؟ مگه خودت نمیخوای زندگی کنی؟

اگه سختته بخری وارد زندگی مشترک شدید دوتایی پول جمع کنید بخرید. شما شیربها به قدر کافی گرفتی دیگه