2777
2789
عنوان

جهزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 39 پست
بهشون بگو

از دیروز سرش بحث کردیم با همسرم به من گفت این برا من بود تو دخالت نکن منم گفتم پس تو هم دخالپ نکن من چه مبلی میگیرم اقا مبل تختشو انتخاب میکردن الان از دیروز قهرکرده جواب منو نمیده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از اول باید واضح تر میگفتید چندتا و برای کجا و کجا میخواید، فرشا چند متریه؟من همیشه تو اطرافیان و خوانواده خودمون میگن یک جفت ۱۲ متری گردن داماد،حالا بعضیا به جاش ۴ تا ۶ متری برمیدارن ، عروسم ی ۶ متری یا ۹ متری میخره

برای آشپزخونه و راهرو گلیم میخریم ، که اونم گردن عروسه

اخه خونه مشخص نبود که باید مشخص میشد بعد تعداد فرشا تایین میشد

اونکه اره ولی مثلا همینطوری یه چیز کلی که مشخصه میگفتین ،هم پذیرایی هم اشپزخونه هم اتاق خوابا، اینطوری کلی میگفتین بهتر بود ،حالا مثلا خونه میگرفتین دوتا اتاق خواب داشت پس دوتا فرش برای اتاق خواب یا سه تا اتاق داشت سه تا فرش باید میگرفتن ، الان چون مشخص نشده میتونن بزنن زیرش دیگه حقم بااونا میشه میگن مشخص نکردین ما طبق رسم خودمون میخریم🥲

از اول باید واضح تر میگفتید چندتا و برای کجا و کجا میخواید، فرشا چند متریه؟من همیشه تو اطرافیان و خو ...

همین دیگه اون موقع مشخص نشده الان دیگه هیچی

فرشارم دوتا 6متری گرفتم ماشینی 1500شانه اینجوری باشه اتاق که هیچ نمیگیرم برا اشپزخونه هم گلیم میگیرم

اونکه اره ولی مثلا همینطوری یه چیز کلی که مشخصه میگفتین ،هم پذیرایی هم اشپزخونه هم اتاق خوابا، اینطو ...

مثلا اون موقع رسمامون یکی بود هردو از یه روستا بودن پدذمادرمون اون موقع هم گفتن رسم اونجارو بریم الان رفتیم قیمتارو شنیدن میزنن زیر همچی دیگه

همین دیگه اون موقع مشخص نشده الان دیگه هیچیفرشارم دوتا 6متری گرفتم ماشینی 1500شانه اینجوری باشه اتا ...

دیگه کاریه که شده،ولی فرش همیشه باید متری ذکر بشه تو قرار داد،اگه دوجفت ۱۲ میگفتید الان ۴ تا ۶ متری میتونستی برداری

دیگه کاریه که شده،ولی فرش همیشه باید متری ذکر بشه تو قرار داد،اگه دوجفت ۱۲ میگفتید الان ۴ تا ۶ متری ...

بابا کلا اون موقع بعد صحبت های ما همچی عوض شد ما خودمون 5تا وسیله صحبت کرده بودیم من به خانواده هم گفته بودن ولی باباش اومدگفت نه 4تا اونم با منت که جهزیه با دختره ما وظیفه نداریم کلا همچی از اول بد شد

فرشی که برا پذیرایی گرفتم خب کوچیکش برا اشپزخونه 30تومنه چیزی نیست ها ولی اون وظیفه ای که گفتن برام ...

بیخیال بابا مهم اینه شما با کمک هم وسایل زندگیتون بخرید برید سر خونه زندگیتون

به همسرت بگو نصف نصف بخرید مثلا

یا اگه خودتون توان مالیش دارید بخر برا خودت سردرد درست نکن

بیخیال بابا مهم اینه شما با کمک هم وسایل زندگیتون بخرید برید سر خونه زندگیتون به همسرت بگو نصف نصف ب ...

من مشکلی ندارم مشکل اینجاس مادرم قبول نمیکنه میگه من نمیگرم خودشون بگیرن نمیگیرنم به جهنم بزار مردم بیان ببینن تو هم بگو فرش باهاشون بود نگرفتن همسرمم من خودم انتخابش کردم یعنیاز هرچی کم بزاریم دو دیقه دیگه نقل دهن مردم میشیم و حرفش نویش برا من میمونه

بابا کلا اون موقع بعد صحبت های ما همچی عوض شد ما خودمون 5تا وسیله صحبت کرده بودیم من به خانواده هم گ ...

ای بابا، فرش ۱۲۰۰ شونه دوست نداشتی؟؟ای کاش فرش ۱۲۰۰ شونه برمیداشتی ولی میگفتی عوضش ۴ تا برمیدارم ...

من مشکلی ندارم مشکل اینجاس مادرم قبول نمیکنه میگه من نمیگرم خودشون بگیرن نمیگیرنم به جهنم بزار مردم ...

عزیزم میدونم چقدر این دوران عقد بیخوده

فقط هرجور شده سریع وسایلتون بگیرید برید سر خونه زندگیتون مستقل بشید طعم ارامش رو بچشید

با خود همسرت صحبت کن ، بگو خودش بخره از خانوادش انتظار نداشته باش