2777
2789
عنوان

جهزیه

143 بازدید | 39 پست

دوران صحبت پدرمادرمون صحبت کردن که فرش و تلویزیون و یخچال و لباسشویی با همسرمه الان رفتیم پری روز فرش و انتخاب کردیم اینا یه جفت گرفتن منم اونجا گفتم برا اشپزخونه اینا گفتن به مادرم که این کوچیکشو گرون میده بعدا میگیریم الان دیروز خونشون بودم مادرش میگه ما برا برادر بزرگشم یه جفت گرفتیم برا اشپزخونه نگرفتیم بعد عروسی با مادر عروس صحبت کردیم پول شاباش هارو دادیم فرش اشپزخونه الان از دیروز فشار عصبی که من کشیدم حد نداره چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا برا اشپزخونه نمیخرن خبموکت یا گلیم فرش میندازن

من دیدم میگیرن ولی اینا برا اشپزخونه کلا میگن وظیفه تو بگیری ما خجالت کشیدیم به خانوادت بگیم وظیفه ی تو بگیری منم دور برمون هرکسی رو دیدم شنیدم گرفتن چه فرشش باشه چه مکتش

من دیدم میگیرن ولی اینا برا اشپزخونه کلا میگن وظیفه تو بگیری ما خجالت کشیدیم به خانوادت بگیم وظیفه ی ...

بگو وقتی اولش گفتین فرش با شماست یعنی همش با شماست الانم نگیرید پسر خودتون باید بگیره به من ربطی نداره

{ خانم هستم }
فرش اشپزخونه اصلا ارزش نداره بخوای بحث کنیبگیرید قیمتش چیزی نمیشه، فرش نگیر حالت گلیم و اینا بگیر

فرشی که برا پذیرایی گرفتم خب کوچیکش برا اشپزخونه 30تومنه چیزی نیست ها ولی اون وظیفه ای که گفتن برام سنگین بود

الان زدن زیرش

با شوهرت صحبت کن دیگه. مگه همه هزینه های ازدواجتون با پدر و مادرشه؟؟

«هر چه بالاتر روی، از نظر آنان که پرواز نمی دانند کوچکتر به نظر میرسی! پس تو فقط به اوج گرفتنت ادامه بده»