2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم اين عكس هايي كه برات فرستادم نتيجه استفاده ويتاگنوسِ كاربراي مختلف هس خيلي ها راضي بودن و حداكثر تا٣ماه نتيجه گرفتن...

منم روز١٠سيكلم باهاش اشناشدم و اونو رازيانه رو شروع كردم ٨تير هم موعدمه.برام دعاكن نتيجه گرفته باشم... ايشالا زوووود همه منتظرا مامان بشن.آمين

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

ویتاگنوس.تخمدانو فعال میکنه اما دکترم گفت باید قبلش آزمایش ذخیره بدی یا همونAmhتا اگر پایینه با تحریک تخمدانت ذخیره ت کم نشه چون پایین اومدنش خطرناک تر از تنبلی تخمدانه.شمام این آزمایشو بده اگر خوب بود حتما استفاده کن.اتفاقا قطره ش از قرصش بهترم هست😗😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
عزيزم اين عكس هايي كه برات فرستادم نتيجه استفاده ويتاگنوسِ كاربراي مختلف هس خيلي ها راضي بودن و حداك ...

سلام گلم خوبی نینیت مبارک باسه و انشالله صحیح و سالم بیات بغلت... گلم یه سوال داشتم شما با استفاده از قطره ویتاگنوس باردار شدین؟؟؟‌ قبلش چندماه اقدام بودی و بعد از مصرف قطره چه مدت باردار شدین؟

😍همین ماه به امید خدا باردار میشم مطمئنم😍
سلام گلم خوبی نینیت مبارک باسه و انشالله صحیح و سالم بیات بغلت... گلم یه سوال داشتم شما با استفاده ا ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم 

والا داستانم خیلی طولانیه 

من عکس رنگی گرفتم و دیدن یکی از لوله ها بسته و یکی پیچ خورده اس 

من کاملاااا ناامید شدم فقط به ای وی اف فکر میکردم ولی دکتر مهربونم همش بهم امیدواری میداد بهم گفت تو بهم گوش کن من قول میدم تو تا عید مامان بشی همسرم هم کلا با دکتر موافق بود منم قبول کردم صبر کنم

دکتر گفت 3 دوره دارو واسه فولی خوب مصرف کن اگر نتیجه نگرفتیم بعدش لاپرا میکنیم اگر بازک ج نداد میریم ای وی اف 

برای اولین دوره بهم لتروزول داد و به همراهش کلییییییییییییییی انرژی همیشه مثبت 

13 سیکلم رفتم پیشش تا ببینه فولی خوب دارم یا نه دید یه 19 و یه 18 دارم هر کدومش تو یه تخمدانم بود و کلییی ذوق زده شد دکترم و برام آمپول اچ سی جی نوشت تا ظهر فردای همون روز تزریق کنم و گفت همون شب تزریق و فردا شبش رابطه داشته باشیم انقدر بهم انرژی مثبت داد که همون لحظه برای آخر پری آز بتا نوشت و گفت ایشالا مامان میشی منم تو دلم گفتم اخه فولی دارم ولی از چه راهی بیاد وقتی هر دوتا لوله هام مشکل دارن 

در کماااال ناباوری همون ماه اول نتیجه گرفتم خداروشکر

برات همین لحظه خوب رو آرزو میکنم عزیزم 

فقط نا امید نشو 

ببخشید طولانی شده

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
سلام عزیزم خیلی ممنونم  والا داستانم خیلی طولانیه  من عکس رنگی گرفتم و دیدن یکی از لوله ...

خداروشکر عزیزم الهی بچتو صحیح و سالم بغل بگیری... یعنی ویتاگنوس اصلا استفاده نکردی؟

😍همین ماه به امید خدا باردار میشم مطمئنم😍
خداروشکر عزیزم الهی بچتو صحیح و سالم بغل بگیری... یعنی ویتاگنوس اصلا استفاده نکردی؟

قبل متوجه شدن مشکلم استفاده میکردم ولی بعدش نه اخه ناامید بودم