والا اون یچیز دیگس یا مثلاً هم گیم ...دیگه شبیهشون نمیادو هر چی دیدم منو قانع نکردن
دارک خوبه؟
یه جوری خردم کردی فقط بغضمو قورت میدم کاش از اول نبودی دلم داره میترکه منو بیچاره کردی دیدمو عوض کردی تبدیل به یه آدم بد اخلاقم کردی خلاصه دست حق به همراه تو منم بالاخره باید کنار بیام....
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
آره اینا هم عالینتازگیا دارم برای بار دوم برکینگ بد رو میبینم 🤣
برکینگ بد که واقعا شاهکاره😂اسکویید گیم هم
یه جوری خردم کردی فقط بغضمو قورت میدم کاش از اول نبودی دلم داره میترکه منو بیچاره کردی دیدمو عوض کردی تبدیل به یه آدم بد اخلاقم کردی خلاصه دست حق به همراه تو منم بالاخره باید کنار بیام....
ببین اتفاقا تازگیا دیدمشخیلی قشنگ جلو میرفت ولی تهش 😕خرابش کردن
دیگه نبینم پس نمیدونم چرا سیلو رو دوست نداشتم با اینکه تعریفش میکنن
ماشلااا خیلی خوشم اومد 👏 از فیلم باز فیلمبازترید 😂بعد از یکسال اومدم سایت انتظار نداشتم همون سایت ...
چند ساله فلش فلش پر میکنم باهاش زندگی میکنم اینقدر سینمایی دیدم که اسمشون یادم رفته😂
بابا به به 😄فیلم خیلی خوبه 👌 همه چی رو میشه ازش یاد گرفت
من بعدش غمگین میشم چون وابسته میشم 😂
خانما اکثرا اینجورین 😅مخصوصا اگه فیلم یه نمه احساسی باشه
نمیدونی سر اینکه فاطیما هیولا شد انگار یکی مرد😂
نمیدونم دقیقا یادم نیستبرای چند سال پیشه یسری پستا زده بودم ، الان توی سرچ گوگل بالا میاره 🤦میخام ا ...
ببین بروقسمت تماس باما درخواست بده تااکانتتو باز کنن .اگه باز شدروزای حذف تاپیک لینک همون تاپیکی که توش پستی داری رو بزار تاپیک حذف وبه نی نی یاربگو فلان صفحه من کامنت گذاشتم اونو پاک کن