2777
2789
والا اون یچیز دیگس یا مثلاً هم گیم ...دیگه شبیهشون نمیادو هر چی دیدم منو قانع نکردن

دارک خوبه؟

یه جوری خردم کردی فقط بغضمو قورت میدم کاش از اول نبودی دلم داره میترکه منو بیچاره کردی دیدمو عوض کردی تبدیل به یه آدم بد اخلاقم کردی خلاصه دست حق به همراه تو منم بالاخره باید کنار بیام....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره اینا هم عالینتازگیا دارم برای بار دوم برکینگ بد رو میبینم 🤣

برکینگ بد که واقعا شاهکاره😂اسکویید گیم هم

یه جوری خردم کردی فقط بغضمو قورت میدم کاش از اول نبودی دلم داره میترکه منو بیچاره کردی دیدمو عوض کردی تبدیل به یه آدم بد اخلاقم کردی خلاصه دست حق به همراه تو منم بالاخره باید کنار بیام....

ببین اتفاقا تازگیا دیدمشخیلی قشنگ جلو میرفت ولی تهش 😕خرابش کردن

دیگه نبینم پس نمیدونم چرا سیلو رو دوست نداشتم با اینکه تعریفش میکنن

ماشلااا خیلی خوشم اومد 👏 از فیلم باز فیلمبازترید 😂بعد از یکسال اومدم سایت انتظار نداشتم همون سایت ...

چند ساله فلش فلش پر میکنم باهاش زندگی میکنم اینقدر سینمایی دیدم که اسمشون یادم رفته😂

اکانتت چرا مسدودشده ؟ امکان بازشدنش هست؟

نمیدونم دقیقا یادم نیست

برای چند سال پیشه

یسری پستا زده بودم ، الان توی سرچ گوگل بالا میاره 🤦

میخام اسمشو عوض کنم نمیشه نوشته تعلیق

سخته ، نه ؟

بابا به به 😄فیلم خیلی خوبه 👌 همه چی رو میشه ازش یاد گرفت

من بعدش غمگین میشم چون وابسته میشم 😂

خانما اکثرا اینجورین 😅مخصوصا اگه فیلم یه نمه احساسی باشه

نمیدونی سر اینکه فاطیما هیولا شد انگار یکی مرد😂

نمیدونم دقیقا یادم نیستبرای چند سال پیشه یسری پستا زده بودم ، الان توی سرچ گوگل بالا میاره 🤦میخام ا ...

ببین بروقسمت تماس باما درخواست بده تااکانتتو باز کنن .اگه باز شدروزای حذف تاپیک لینک همون تاپیکی که توش پستی داری رو بزار تاپیک حذف وبه نی نی یاربگو فلان صفحه من کامنت گذاشتم اونو پاک کن