2777
2789
عنوان

کبودی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3922 بازدید | 28 پست
 ممکنه خدایی نکرده پلاکت خونش پایین باشه یه دکتر ببری بد نیست عزیزم.

حتما

اتفاقا الان داشتم به شوهرم میگفتم باید ببریمش دکتر 

مردا هم که بی خیاااااال 

میگه چیزی نیست بچه سر به هواس !!!!!😕😕😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما اتفاقا الان داشتم به شوهرم میگفتم باید ببریمش دکتر  مردا هم که بی خیاااااال  میگه ...

نه گلم اصلا بیخیالی طی نکن البته دورازجون بچه شما یبار تو مطب یه دکتر خون بودم یه خانمی دخترشو اورده بود میگفت ک بدنش خیلی زود کبود میشده با ازمایش مشخص شده بود ک پلاکتش پایینه. حالا انشاا... ک برا کوچولوی شما همچین چیزی نیست و پوستش حساسه ولی درهرصورت دکتر بردن بد نیست خیال خودتو راحت میکنی☺

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
اره حتما  میبرمش خیلی لطف کردی عزیز دلم 💗💗💗

قربونت عزیزم.❤❤

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

اگر به صورت خیلی غیر طبیعی سیاه میشه حتما ببر ازمایش بده ولی اگه با یک ضربه سیاه میشه یا اگه ازمایش خون بگیری ویا امپول میزنی جاش سیاه میشه، برای اینکه دیواره رگهای خونیش نازک هستند وسریع پاره میشن منم همینطور هستم وکاریش نمیشه کرد مدلش اینطوریه