2777
2789
عنوان

قد 160 کوتاهه ❓

208 بازدید | 32 پست

دقیق نمیدونم چند باشم چون

۱۰ سال پیش رفتم دکتر قدم اندازه گرفت 160 بودم ( اون موقع ۱۵ سالم بود الان ۲۵ ام )

الان با متر خونمون میگیرم 156 در میاد

من نمیدونستم یکی از علل های کوتاهی قد بلوغ زودرسه

ولی یک تاپیک اینجا خوندم درباره همین موضوع...

فهمیدم علت رشد نکردنم چی بوده

من ۱۱ سالگی به بلوغ رسیدم و اون زمان تیروئید و نرمی استخوان هم داشتم ...و متاسفانه دیر فهمیدم

یکی از علتای دیگش کم خوابی بود چندین سال روزی یکساعت دوساعت میخوابیدم فکر کنم بخاطر همون تیروئید یا اضطراب بود

همیشه بخاطر قدم تو خانواده سر به سرم میذارن مسخره میکنن منم خیلی احساس ضعف میکنم از ریخت و هیکلم بدم میاد

وزنم بین ۴۶ تا ۵۰ کیلو متغیره

وقتی بهم میگن ریز میزه ناراحت میشم ولی به روم نمیارم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

عزیزم ۱۱ سالگی بلوغ زودرس نیستا

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

شما زن ها یه موضوعی رو نمیدونید

یه فکت بهتون میگم

قد کوتاه زن خیلی برای مرد جالب و قشنگه

ریزه میره بهتره تا نردبون

خودم قدم کوتاه نیست فقط یه فکت بهتون گفتم تا سرزنش نکنید خودتونو

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم وزنت کمه یه خورده تپل تر بشی بهتره

قدتم خوبه

چرا انقد به حرف بقیه اهمیت میدی؟ خودشون تیره برقن مگه؟؟

ببین اگه لبلسی که میپوشی بهت میاد خوبه دیکه

در انتظار شروعی بی پایان ...🩵🦋

منم ۱۶۰ ام کوتاه که هست.ولی متوسط قد زنای ایرانی ۱۶۱ هست سخت نگیر.

هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...

به نظرم وزنت کمه یه خورده تپل تر بشی بهتره قدتم خوبه چرا انقد به حرف بقیه اهمیت میدی؟ خودشون تیره بر ...

من یه مشکلاتی دارم حال روحیم خوب نیست وزنم اومده پایین

وگرنه غذا اندازه میخورم

من بینشون ریزه میزه حساب میشم دیگه نقطه ضعفم بدست آوردن هی میگن

دقیق نمیدونم چند باشم فرضا اگر ۱۵۶ درست باشه بازم خوبه؟

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
شما زن ها یه موضوعی رو نمیدونیدیه فکت بهتون میگمقد کوتاه زن خیلی برای مرد جالب و قشنگهریزه میره بهتر ...

سلیقه ها متفاوته

برادرم ۱۷۸ هست میگه پسرای هم قد من هیچ وقت خواستگاری دخترای هم قد تو نمیان

حالا نمیدونم بااین حرفا میخواد اذیتم کنه یا راست میگه

سلیقه ها متفاوتهبرادرم ۱۷۸ هست میگه پسرای هم قد من هیچ وقت خواستگاری دخترای هم قد تو نمیانحالا نمیدو ...

چقد حرص میده ادمو

بگو دخترای قد بلند چرا باید بیان سمت پسرای هم قد تو؟😶

من یه مشکلاتی دارم حال روحیم خوب نیست وزنم اومده پایینوگرنه غذا اندازه میخورم من بینشون ریزه میزه حس ...

اره

اصلا قد مهم نیست تناسب اندام داشتن مهمه

اگه قدت ۱۵۶ باشه ینی همه کسایی که قد شون انقده زشتن ؟

به خدا این ریزه میزه ها جذاب تر و تو دل برو ترن

اصن خصلت دختر بودن ینی همین بغلی بودنشون دیگه🤭

سلیقه ها متفاوتهبرادرم ۱۷۸ هست میگه پسرای هم قد من هیچ وقت خواستگاری دخترای هم قد تو نمیانحالا نمیدو ...

به طور قطع نمیشه گفت

اتفاقا تو اکیپ رفیقامون هستن دیگه

رفیقم ۱۸۰ قدشه ، خانمش ۱۵۶

یا اون یکی پسر عموم قد خودش ۱۷۸ هست عین خودم قد همسرش ۱۶۱ هست

آدم باید به دل بشینه

ربطی به قد و وزن نداره اصلا

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

منم ۱۶۰ ام کوتاه که هست.ولی متوسط قد زنای ایرانی ۱۶۱ هست سخت نگیر.

درسته

اما من چون کمی لاغرم، کوتاهتر دیده میشم

دوستم هم قد منه ولی تپله

از دور دوستم بلندتر دیده میشه

درستهاما من چون کمی لاغرم، کوتاهتر دیده میشم دوستم هم قد منه ولی تپلهاز دور دوستم بلندتر دیده میشه

خب چاق شو.منم یه زمانی لاغر بودم ریز دیده می شدم الان ۶۰ کیلوام خیلی بهتر شدم.

هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...