2777
2789
عنوان

قد 160 کوتاهه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 32 پست
چقد حرص میده ادمو بگو دخترای قد بلند چرا باید بیان سمت پسرای هم قد تو؟😶

خودش هم بین پسرا متوسط حساب میشه نه بلند

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
درستهاما من چون کمی لاغرم، کوتاهتر دیده میشم دوستم هم قد منه ولی تپلهاز دور دوستم بلندتر دیده میشه

به تپلی نیست

فرم استخونشونه یکی استخونش پهن یکی باریک

در انتظار شروعی بی پایان ...🩵🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلیقه ها متفاوتهبرادرم ۱۷۸ هست میگه پسرای هم قد من هیچ وقت خواستگاری دخترای هم قد تو نمیانحالا نمیدو ...

هم میخواد اذیت کنه هم پسرای ۱۹۰ اینا فکر کنم از قد شما خوششون میاد😁

پسرای کوتاهتر برعکس دنبال قدبلندن تا اونجا که دیدم ولی بلندا برعکس

اره اصلا قد مهم نیست تناسب اندام داشتن مهمه اگه قدت ۱۵۶ باشه ینی همه کسایی که قد شون انقده زشتن ؟به ...

😂😂 چی بگم تصور میکنم بااین قد نمیتونم خوشتیپ باشم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
خودش هم بین پسرا متوسط حساب میشه نه بلند

اصلا با این حرفا خودتو اذیت نکن اصلااااااااا ارزش نداره

مهم اینه سالمی و میتونی راه بری یه لحظه فک کن اگه یه پا نداشتی اون موقع پیخواستی الان چی بگی

به نظرم کتاب معجزه شکر گذاری اثر راند بران بخون خیلی بهت کمک میکنه

در انتظار شروعی بی پایان ...🩵🦋

وا

کی گفته کوتاهه؟

هر کس مسخرت کرد بهش بگو به شما ربطی نداره عزیز

قد کوتاهی وقتی بده که وزنت هم زیاد باشع

تو که مانکنی

به حرفاشون اهمیت نده عزیزم

اگه هم همچین چرت و پرتایی گفتن بهت نشون بده که ناراحت شدی

نذار پررو بشن

مشکلات شخصی شما،نمیتونه دلیل خوبی برای رفتارتون باشه.لطفا کمی شعور اجتماعی داشته باشید! ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

هم میخواد اذیت کنه هم پسرای ۱۹۰ اینا فکر کنم از قد شما خوششون میاد😁پسرای کوتاهتر برعکس دنبال قدبلند ...

وای ۱۹۰ با قد من

مثل فیل و فنجون میشیم😂

من از یک روانشناس شنیدم کسی که قدش بلند باشه چه زن چه مرد ، قد همسر آینده اش براش مهم نیست

شما زن ها یه موضوعی رو نمیدونیدیه فکت بهتون میگمقد کوتاه زن خیلی برای مرد جالب و قشنگهریزه میره بهتر ...

خوب منم یچیز بگم که گل بگیرن دهن هرکی اینو گفته. اتفاقا واسه خیلی ها قد مهمه. وجهه اجتماعی ادمو انگار میبره بالا. اینو منی میگم که خیلی از خواستگارام دقیقا به روم اوردن که قدش کوتاه بود. من زیر ۱۶۰ ام.

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
چرا باشگاه نمیری؟ راستی موهات بلنده ؟ ( با توجه به اسم کاربریت میگم ) 😄

فعلا شرایط باشگاه رفتن ندارم

دنبال کارم

موهام بلند بووود🥲😂 داشت به زانوم میرسید

سال پیش پسرونه زدم چون ریزش مو گرفتم داشتم کچل میشدم

دیگه گیسو کمند نیستم

وای ۱۹۰ با قد منمثل فیل و فنجون میشیم😂من از یک روانشناس شنیدم کسی که قدش بلند باشه چه زن چه مرد ، ق ...

اره من که دخترم تازه زیاد برام مهم نیس ولی دلم میخواد بلندتر از خودم باشه

و فکر میکنم مردا کلا انچنان به قد اهمیت نمیدن به خوش هیکلی اهمیت میدن که ربطی به قد نداره و هر کسی با هر قدی میتونه خوش هیکل باشه

خوب منم یچیز بگم که گل بگیرن دهن هرکی اینو گفته. اتفاقا واسه خیلی ها قد مهمه. وجهه اجتماعی ادمو انگا ...

اون آدم ها بیشعور بودن که به قد شما توهین یا هر چی گفتن

از منه پسر قبول کنید ، آدم باید به دل بشینه ربطی به قد و وزن نداره

یعنی زن های زیر ۱۶۰ آدم نیستن ؟

اونایی که براشون قد یا هیکل باربی مهمه ، همون پسرهای هولی هستن که کف ایسنستا یا بیرون تو کوچه ریختن دنبال دخترای مردم و عشقشون لاشی بازی هست

نگران تایید دیگران نباشید

مادر خدابیامرزم میگفت هر زنی زیبایی خودش رو داره

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

اصلا با این حرفا خودتو اذیت نکن اصلااااااااا ارزش نداره مهم اینه سالمی و میتونی راه بری یه لحظه فک ک ...

درسته.. بعضی وقتا فراموش میکنم از سلامتی

واکی گفته کوتاهه؟هر کس مسخرت کرد بهش بگو به شما ربطی نداره عزیزقد کوتاهی وقتی بده که وزنت هم زیاد با ...

تقصیر خودمه نقطه ضعف نشون دادم🥲

حتی مامانمم تو بحثا بهم میگه کوتوله