2777
2789
عنوان

هنوزم نیومده

120 بازدید | 14 پست

اخر زنگ زدم داد و بیداد کنم رد کرد پیام داد حالم جابیاد راه میفتم میام

بعدددد الان به زن دوستش پیام دادم جواب داده ک کلا قرار نبوده شب بیان خونه همونجا میمونن

اخ این شوهر من چقدر حروم زادست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدا صبرت بده دختر

وای تازه پرو پرو فیلم فرستادع

درو قفل کردم کلیدم گذاشتم پشت در آیفونم خاموش

صب مست و پاتیل بیاد بمونه دم در

یسری اینکارو کرد نزاشتمش خونه به باباش خیلی فشار اومده بود اینسری هم نزارم سکته میکنه

اولای زندگیتون منظورم دوران نامزدیتونم همینجور بود یا نه؟ الان..... شده

کلا همین بود چون فامیل بودیم گفتن از هم دورین عروسی کنین سربراه میشه نشد بچه دارم ک شدیم هیچ فرقی نکرد

الان نه میتونم جداشم نه میتونم باهاش زندگی کنم

کلا همین بود چون فامیل بودیم گفتن از هم دورین عروسی کنین سربراه میشه نشد بچه دارم ک شدیم هیچ فرقی نک ...

اره درست میگی ولی خب یه اصطلاحی در اومده طلاق عاطفی! باهم زندگی میکنن ولی اصلا هرکدوم دنبال کار خودشونن درست مثل همخونه.

اره درست میگی ولی خب یه اصطلاحی در اومده طلاق عاطفی! باهم زندگی میکنن ولی اصلا هرکدوم دنبال کار خودش ...

کاش میشد منم میرفتم دنبال کار خودم

یه سرکار نمیزاره برم دانشگاه نمیزاره ادامه بدم

چون خواهراش حتی دیپلمم ندارن سرهمون هی میگ اونا نخوندن چیشدن زن نشدن بچه دار نشدن و..

بعد من مامانم رییس بیمارستانه

خودم خانه دار

کاش میشد منم میرفتم دنبال کار خودم یه سرکار نمیزاره برم دانشگاه نمیزاره ادامه بدمچون خواهراش حتی دیپ ...

پس کلا همه درا روت بستس انگاری..

توکلت به خدا باشه هرچی خودش بخاد همون میشه

بنظرم اگه این اعصبانیتتت و کاری که کرده قابل بخششه برات و میتونی درستش کنی بمون پای زندگیت اگرم نه خوانوادت اگه پشتتن طلاق تمام نزار بچت چند سال دیگه بین بحث و دعوا مامان باباش قرار بگیره بچه داغون میشع

پس کلا همه درا روت بستس انگاری.. توکلت به خدا باشه هرچی خودش بخاد همون میشه بنظرم اگه این اعصبانیتتت ...

مرسی عزیزم

ولی خب طلاقم بگیریم اوضاع عمینه بخوام بچه رو ببینم نمیزاره دعوا راه میندازه یا اون بخواد بیاد من استرس میگیرم ک نکنه بدزده بچه رو بعد بره شکایت کنه ک بچمو گم کردن😐

این ملاتونین عوضیم اثر نمیکنه بخوابم کمتر فکر و خیال کنم