2777
2789
عنوان

یه فکت بد 😂😂😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 23 پست
پشمام ، تو دعوام که نکردی تا جایی که من دیدم یعنی با محتوای تاپیکت مشکل داشتن ؟ ودففف

نه بابا از اون تاپیک یه مرد رفته بود توی یه تاپیک دیگه من که نوشته بودم چقدر مردای اینجا اینجورین و آدم اسهال میشه اینارو مییینه 😂😂😂 این مرده هم منو تهدید کرد بهم توهین هم کرد

منم گفتم یه کلمه دیگه از اون دهنت بیاد بیرون روزگارتو سیاه میکنم 😔🤣🤣🤣 بعد هیچی دیگه تعلیق شدم چقدر اون کاربری رو دوست داشتم اههههه

دیگه پیشی نیستم .....

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه بابا از اون تاپیک یه مرد رفته بود توی یه تاپیک دیگه من که نوشته بودم چقدر مردای اینجا اینجورین و ...

اینا جدی جدی اینجا پارتی دارن کاریش نمیشه کرد ،

کاربریت حروم مردا شد

از این کاربریت حفاظت کن

میدونی این سایت باگش همینه سر هیچی تعلیق میشی

به هر حال انسـان بودن چیز جالب و دردناکیه .

اینا جدی جدی اینجا پارتی دارن کاریش نمیشه کرد ، کاربریت حروم مردا شد از این کاربریت حفاظت کنمیدونی ا ...

اره حواسم هست ولی اینقدر حالم از اینجا بهم خورده که خودم تهش میزنم اینم تعلیق میکنم واقعا فایده نداره

دیگه پیشی نیستم .....

اره حواسم هست ولی اینقدر حالم از اینجا بهم خورده که خودم تهش میزنم اینم تعلیق میکنم واقعا فایده ندار ...

بهترین کار :

خودمم تایم زیادی نبودم اینجا بعد یه جریاناتی باز اومدم

به هر حال انسـان بودن چیز جالب و دردناکیه .