2777
2789
عنوان

یه فکت بد 😂😂😂💔

130 بازدید | 23 پست

تا الان چهارتا حدودا از کاربری های من تو گذشته سر اینکه چنان دعوا بدی کردم تعلیق مشکی شد 😂😂😂😂😂 یعنی هیچ جوره برنمیگرده اون اکانت

نمیخوام از حق بگذرم نود درصد دعوا هام و تعلیق شدن هام سر زن های پیکمی بوده که از مرد ها .....حمایت کردن

از خودم خندم میگیره 😂😂😂😂 اصلا دعوا من دعوا نرمالی نیست خیییییییییییییلی بد دعوا میکنم متاسفانه

دیگه پیشی نیستم .....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد میدونید چطوری بود 😂😂😂 من یه حرفی میزدم نر ها میریختن سرم حتی تهدید میکردن زنای پیکمی ازشون حمایت میکردن و من جوابشونو میدادم و من تعلیق میشدم 😂😂😂😂

دیگه پیشی نیستم .....

این خوب نیستابعضی وقتا فق باید ببینیو رد شی با گفتن شما اونک درست نمیشه فق حیف مغزته

نه اصلا بحث تفاوت عقاید نیستاااا جدی جدی یسری مردا اینجا منو تهدید میکردن ! و بعد بعضی از زنا ازشون حمایت میکردن !

دیگه پیشی نیستم .....

خیلی میگم که بد دعوا میکنم البته اینجا بویی از عدالت نبرده

در حق تو دیگه زیادی بی عدالتی شده ، اگه بحث سیاسی هم بکنی این همه تعلیق مشکی نمیشی فوقش یکی

به هر حال انسـان بودن چیز جالب و دردناکیه .

نه اصلا بحث تفاوت عقاید نیستاااا جدی جدی یسری مردا اینجا منو تهدید میکردن ! و بعد بعضی از زنا ازشون ...

ملومه دیگ در و تخته خوب بهم میان😂

ولی شما باید رد شی و وقت و اعاب نزاری حیفه چون نه اون مردا درست میشن نه اون زنا

بخاطر همین هول ها هستن ک این بلاگرای مورد دار پول پارو میکنن دیگ

در حق تو دیگه زیادی بی عدالتی شده ، اگه بحث سیاسی هم بکنی این همه تعلیق مشکی نمیشی فوقش یکی

نه بحث سیاسی نبود اصلا

یبارش صراحتا یه مرد اومده بود بهم میگفت من تا ادبت نکنم نمیرم و تهدید و اینا یسری از زنا که لال شده بودن یسری ها ازش دفاع میکردن! منم جوش میآوردم میپریدم بهشون بعد منو تعلیق مشکی میکردن

تو تاپیک moonlight نبودی ؟

دیگه پیشی نیستم .....

نه بحث سیاسی نبود اصلایبارش صراحتا یه مرد اومده بود بهم میگفت من تا ادبت نکنم نمیرم و تهدید و اینا ی ...

مردای این سایتو باید از پایین تنه دار بزنی ، چقدر تخمی ان

تو یه تاپیکش بودم اما دعوا نبود

به هر حال انسـان بودن چیز جالب و دردناکیه .