2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

174 بازدید | 15 پست

اگه حرف مردم و اصرار خانواده شوهرم نباشه اصلا دلم نمیخواد بچه بیارم زندگی دو نفره و راحتمونو دوست دارم بچه مسئولیت و آینده خیلی خوب میخواد

اگه همسرم موافق باشه دلم میخواد هیچ وقت بچه نیارم نظر شما چیه ؟

منم همین نظر رو داشتم اما آخرش بچه دار شدم.

هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو خیلی عاقلی مثل خودم ولی که متاسفانه اطرافیان باعث میشن و آدمو بدبخت میکنن مثل همین شوهر ذلیل مرده ی خودم که من بچه دوست نداشتم باعث شد بچه بیاریم و من مریض اعصاب شدم از دست بچه هام

منم همین تصمیم رو دارم اما همسرم مخالفه دوساله عروسی کردیم و دوسال دیگه هم درخواست تمدید کردم😅 واقعا دوست دارم بعد مهاجرت بچه بیارم حداقل بخاطر زندگی سختی که داشتم حسرت دخترداشتن رو به جون میخرم اما اینجا دختر به دنیا نخواهم اورد🥲🥲

🎀

قبل ازدواج باید دربارش صحبت میکردید عزیزم چون اگر همسرت بخواد وشما مخالفت کنی به اختلاف میخوری، حرف مردمم بیخیال بابا

منم بچه نمیخوام و با همسرم شرط کردم قبل ازدواج، یه دختر از ازدواج سابق همسرم داریم همونو به جایی برسونم هنر کردم دخترمم همش اصرار میکنه بچه بیار ولی من واقعا دوست ندارم

عزیزم نمیشه. که. کلا نیاری، جوانی و سرزندگی درنهایت رخت میبنده از وجودمون😂حالا بعد از 120سال انشاالله

فقط یکی بیار حداقل، دوتاش هم کردی چ بهتر پشت میشن واسه همدیگه و میان پیشت با بچه هاشون وقت پیری

قوی باش💪🏻دنیا مادرت نیست که دلش به حالت بسوزه...

قبل ازدواج باید دربارش صحبت میکردید عزیزم چون اگر همسرت بخواد وشما مخالفت کنی به اختلاف میخوری، حرف ...

دختر منم عاشق بچه هست خیلی دلم برای تک فرزندا میسوزه🥲

دختر منم عاشق بچه هست خیلی دلم برای تک فرزندا میسوزه🥲

آره گناه دارن واقعا چون اخرش خواهر و برادر هرچقدرم بد باشن باهم بازم همو دارن ولی چه میشه کرد خیلی ها بخاطر اقتصاد نمیتونن فرزند دوم بیارن، دلیل من اما آسیب های دوران کودکی م هست و دلم نمیخواد بچه ای بدنیا بیارم که حتی یه ضربه کوچیک از طرف من بهش وارد بشه یجورایی وسواس دارم سر بچه، الانم یه دخترم گفتم هرجا رفتاری از من دیدی که ناراحت شدی بهم بگو حتی الان که بردمش دکتر تغذیه و بهش رژیم داده دکترش مراقب هستم دلش نشکنه خدایی نکرده بگم کمتر بخور،مادر شدن مسئولیت داره

شمام اگر شرایط داری یدونه بیار اگرم نداری ایشالله همینو بزرگ کنی من با دخترم زیاد وقت میگذرونم بازی و کتاب و اشپزی و... اما اخرش دلش خواهر یا برادر میخواد

آره گناه دارن واقعا چون اخرش خواهر و برادر هرچقدرم بد باشن باهم بازم همو دارن ولی چه میشه کرد خیلی ه ...

الهی عزیزم

منم دقیقا چون رو آرامش بچه خیلی حساسم دیگه بچه نمیخوام، نه متاسفانه شرایطش هم ندارم