2777
2789
عنوان

زندگیم نابود شد

294 بازدید | 35 پست

از اول ابتدایی تا سوم راهنمایی معدلم بود و دبیرستان نمونه دولتی بودم و همیشه نفر برتر ولی از ترم دوم دوم دبیرستان بخاطر اذیت و دشمنی دو نفر از دبیرستان درس رو ول کردم و معدلم ۱۷ و ۱۶ و ۱۲ شد و درس رو ول کردم و ترک تحصیل کردم اینم بگم خودم پی پسر و عاشق شدن و اینا رفتم

زندگیم نابود شد الان ۲۷ سالمه و دیپلم و اصلا دانشگاه نرفتم و الان حتی دو تا موقعیت خوب دوست پسر داشتم نگاهشون نکردم و از کنارم رد شدن شبانه روز غصه و غم دارم ولی درس رو نمیتونم شروع کنم دهساله دورم و تو این سال ها هیچوقت شروع نکردم

خیلی مسخره و تحقیر شدم و پدر. مادرم رو عذاب دادم مادرم چند ساله تو خونه جوری که یه نفر مرده گریه میکنه

دیپلمت رو بگیر قبل از ۳۰ سالگیبعدش میتونی تصمیم بگیری دانشگاه بری یا نهجلوی ضرر رو هر جا بگیری منفعت ...

دیپلم داری

ولی برای کنکور تجربی اصلا نمیتونم شروع کنم صد ها فکر میاد تو سرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وسواس ندلری؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

برو کلاس بیرون

دیپلمتو میترسی شروع کنی ول کن ولی ی مهارت یاد بگیر

والا منی که درس خوندم مدرکم به کارم نیومد .

کامپیوتر خوندم ولی مالی چی شدم

الانم هم خیاطی میکنم هم کار نالی

جفتشونو مهارتی یاد گرفتم

نه با درس و دانشگاه و مدرک و دیپلم

خودتو نجات بده راکد بدون بدون ازدواج واقعا خوب نیست

عزیزم برودنبال هنر و مهارت یعددرستو اساسی بخون نذار مادرت غصه بخوره شادش کن😌

هنر و مهارت بدم میاد میخوام چیکار

آرزوی دندانپزشکی دولتی دارم فقط براش ۸ ماه زمان دارم ولی غیرممکنه

چرا اینجور فکر میکنی حالا مایی ک لیسانس داریم کجا رو گرفتیم ما هم بیکاریم و مجرد

یکی از همونایی که اذیتم میکرد رفته پرستاری دولتی و همه جا میگه من بهش حسودی میکنم😐

یکبار هیچ جا جوابشو ندادم و از این بیشتر ناراحت میشم

این دقیقا منم . هم سنتم. معدل عالی. سر دیپلم درس ول کردم بخاطر پسر. زندگیم کلا فنا رفت هروز توپ و تشر..

الان زبان یاد گرفتم و ترجمه میکنم کار راه انداختم سعی کن ببینی تو چی مهارت داری دیگه نمیشه از اول شروع کرد ذهن ما مثل اون زمان باز نیست

هرگـاهخستگےبرمـنسنگینمےشودصدایتمےڪنمیاابـا؏ـبدالله 💔