2777
2789

ن

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))

اگه شماره دعا نویس دارین بدین درخواست من لازم دارم واقعی باشه پول کم بگیره

توی نی نی سایت به کسی اعتمادنکنننننن همشون کلاهبردارننن

گنجشک لالا مهتاب لالا🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیا بهت گفتت راجع به آیندتهم گفت؟من میخوام بگیرم ولی خب نمیدونم راسته یا نه

راجع به الان و گذشته ام گفت از آینده یه کوچولو گفت

درست میگفت به نظرم ولی دعاش به نظرم خیلی جوابدهی نداشت

من راستش دیدم واقعی یه خانمی هست تو فامیل کلا صورتش هم یه حالتی عجیبیه بعد خیلی خطرناکه مثلا عشق هایی از هم جدا کرده مهر آدم هایی و دلم هم انداخته حتی میگن یه نفر دهن بند نمیدونم مریضیش اینا از اونه ولی خب ببین تو زندگیش نابوده اینقدر نابود که بچه هاش دوتاش جلو چشاش تصادف کردن مردن یوی دیگش هم معلول شد

من راستش دیدم واقعی یه خانمی هست تو فامیل کلا صورتش هم یه حالتی عجیبیه بعد خیلی خطرناکه مثلا عشق های ...

وای خیلی بده نباید برای دیگران طلسم و دعاهای بد کنه

گنجشک لالا مهتاب لالا🫠

سر کتاب چیه مثلا درباره چیا میگه ادن واقعیه؟

من خودم قبلا دوبار سرکتاب گرفتم هر دو بار هم گفتن تو هیچیت نیست حال بدت به خاطر افکاری هست که داری

و درست هم بود اما میخوام برای آیندم سرکتاب بگیرم من وسواس فکری دارم و شب روز اذیتم برای آیندم

گنجشک لالا مهتاب لالا🫠

سر کتاب چیه مثلا درباره چیا میگه ادن واقعیه؟

از الان و یکم از گذشته ام گفت یخورده هم آینده

من برا سرگرمی رفتم دیدم خوب داره درست میگه ولی دعاش رو خدایی جواب انچنانی نگرفتم

وای خیلی بده نباید برای دیگران طلسم و دعاهای بد کنه

منم میترسم ازش چون کسی که دوستش دارم اونم یه حسی به من داشت ولی همین که میایم باهم بگبم بخندیم خانواده ها باهم رفت آمد میکنن این نمیدونم هست پسره انگار هی فاصله مسگره یا من نمی تونم حرف بزنم اتفاقات عجیبی می افته خیلی نفرینش وسکایتش کردم پیش خدا الهی بد ترین روز ها خودش بچه هاش ببینن