2777
2789
عنوان

کنکوریا

416 بازدید | 63 پست

با نمرات

زیست ۱۵.۵

فیزیک ۱۱(نتونستم ترمیم بزنم)

شیمی: ۱۶

هویت: ۱۵/۲۵

ریاضی: ۱۸/۵

دینی: ۱۶/۷۵

ادبیات: ۱۷/۵

سلامت: ۱۵.۵

عربی: ۱۸

زبان: ۱۶/۵

وحداقل درصدام

زیست: ۲۲

فیزیک بین ۴۵تا ۵۲

شیمی: ۱۲

ریاضی: ۱۶/۶۶

ممکنه پزشکی تعهدی بیارم؟

منطقه سه ام استانمون پارسال حدود تقریبا ۱۱۷تا گرفت.

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

لایکم کن اسی

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه

ممنون 🥲

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

صادقانه نه

ممنون 🥲

فکر نکنم زیست ۲۲ درصد زدی بعد پزشکی میخوای قبول بشی!!! ولی احتمالا فیزیوتراپی قبولی

پزشکی تعهدی منظورمه نه روزانه

ناراحت نشو یه سال دیگه هم بخون چیزی نیست

یه سال پشت کنکور بودم

دیگه حوصله خونمونو ندارم

فکر نکنم زیست ۲۲ درصد زدی بعد پزشکی میخوای قبول بشی!!! ولی احتمالا فیزیوتراپی قبولی

حدود همین درصدا ولی زیست 55 و شیمی 45 (تقریبا) احتمالش هست؟؟

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

صادقانه نه

رتبم به نظرت چند میشه؟

پزشکی تعهدی منظورمه نه روزانه

با معدل نوزده و درصدای زیست شیمی ۴۰ و فیزیک ۷۰ و ریاضی ۵۰ بهم تخمین میده ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ ، خودت حساب کن دیگه میاری یا نمیاری .....

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
با معدل نوزده و درصدای زیست شیمی ۴۰ و فیزیک ۷۰ و ریاضی ۵۰ بهم تخمین میده ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ ، خودت حساب کن ...

شهر ما پارسال تا ۱۴۰۵۰گرفت

تخمین رتبه ها هم بهشون اعتمادی نیست همش الکیه