2777
2789
عنوان

دبیرستانیا

87 بازدید | 15 پست

از ویدیو های ماز خییییلی عقب افتادم خییییلی

چیکار میتونم کنم

اگه با شروع از مهر برم میرسم به آزموناش؟

کنکوری ام اونایی که تجربه ای تو این زمینه دارن خوشحال میشم بشنوم🫂

الان چرا شروع نمیکنی

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شروع کن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم یه سری تاپیکا هستن که صرفا ایجاد شدن تا تایید کاربرای اینجا رو بگیرن یعنی خود استارتر هم میدونه که کارش اشتباهه ولی قبول نمیکنه حالا هی کاربرا از تجربیاتشون بگن قبول نمیکنن که نمیکنن مرغشون یه پا داره واقعا دوست دارم با این عزیزان با صراحت صحبت کنم حیف که نمیشه

تجربه داشتی؟🫠

اره

من میخوندم از اولش ولی دوازدهم اواسطش کلا ول کردم دوباره از اردیبهشت از سر گرفتم

نهاییارو کلا بیست روز مونده خوندم

الان شاید پشت بمونم ولی اون تلاشای چند ماه آخر خودمو تا ابد ایستاده تشویق میکنم چون صبح تا شب بکوب و دیوانه وار میخوندم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
اره من میخوندم از اولش ولی دوازدهم اواسطش کلا ول کردم دوباره از اردیبهشت از سر گرفتم نهاییارو کلا بی ...

یعنی از مهر دوازدهم شروع کردی؟

ایول بابا

به نظرت درصدات حدودی تو چه رنجی ان؟

نمرات نهاییت خوب شدن؟

یعنی از مهر دوازدهم شروع کردی؟ایول بابابه نظرت درصدات حدودی تو چه رنجی ان؟نمرات نهاییت خوب شدن؟

نه ببین من از همون دهم هر سال تست کار میکردم ولی دوازدهم واقعا تا عیدش خیلی کم و دست و پا شکسته خوندم ، نمیگم توام نگهدار اونموقع منظورم اینه که اصلا به دیر شدن فک نکن از همین لحظه شروع کن بخون پیوستگی و هم حفظ کن

من درصدام احتمالا دور و بر زیست و شیمی ۴۰ ، فیزیک ۷۰ ، ریاضی ۵۰ باشه

نمراتم یکمی جالب نیس

زبان و ریاضی و دینی ۲۰ ، فارسی ۱۹ ، زیست ۱۸.۵ ، شیمی ۱۸ ، فیزیک ۱۹.۷۵ ، هویت سلامت ۱۷

و خب من خودم احتمالا پشت خواهم موند

نه ببین من از همون دهم هر سال تست کار میکردم ولی دوازدهم واقعا تا عیدش خیلی کم و دست و پا شکسته خوند ...

خیلی ممنون🩷

آفرین نمرات نهاییت عاااااالیه عالی

خیلی ممنون🩷آفرین نمرات نهاییت عاااااالیه عالی

فدات موفق باشی

سوالی داشتی بپرس درسته خودم گل نکاشتم ولی کوله باری از تجربم😂

فدات موفق باشی سوالی داشتی بپرس درسته خودم گل نکاشتم ولی کوله باری از تجربم😂

بنازممم😂😂

چشم حتما اگه سوالی داشتم میپرسممم🫠💘

چون نمیرسم این همه ویدیو رو تو یه هفته ببینم

خب از الان شروع کن قرار نیست همه رو ببینی الان یه درس فردا دو درس کم کم تموم میشه دیگه

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕