2777
2789
عنوان

حاجت روایی

27 بازدید | 7 پست

سلام. من یه پسر 4 ساله دارم بعد این کم خونی و تالاسمی مینور داره. اشتهاش یعنی صفر بود دکتر بردم کلی ام خرج کردم ولی زیاد تاثیر نداشت. دارو سه ماهم داد ولی تاثیر نداشت بعد یه روز رفتم مسجد یه خانم بهم گفت نذر حضرت ام البنین

15 تا سیب بده رد خور نداره منم انجام دادم.

یعنی واقعا معجزه کرد پسر من که از دو سالگی شیر نمیخورد الان روز دوتا فنجون میخوره اشتهاشم خیلی بهتر شده البته من خودم واسه این که برم سرکار خیلی نذر کردم ولی این تا حالا انجام ندادم البته آزمون برگذار نشده واسم ان شاالله امسال آزمون بیاد این نذر حضرت ام البنین انجام میدم.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم من خیلی گرفتارم خواهش میکنم به این نیت ها به اسم کاربریم (اینجا اشنا زیاد نمیتونم اسم بگم)دعام کن😭

ای کاش و الهی پدرم من و خواهرم و مادرم و داداشام کتکمون نزنه و خسیس و شکاک و بداخلاق و بد دهن و بدجنس برامون نباشه و خونه زندانیمون نکنه و برامون تعیین تکلیف نکنه و دیگه به زور پدرم ازدواج نکنیم و پدرم هیچ زنی به غیر از مادرم نداشته باشه و پدرم همین الان و هر روز همش بره کار کنه و شغل ثابت گیرش بیاد و اصلا بیکار و خونه نشین نشه 💔😭

و دیگه اینکه من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم نه محتاج پول شارژ نه پول لباس نه غذا نه هیچی و حسرت به دل من و عزیزانم نباشیم😭😭

ازدواج دوم من و خواهرم خیلی عالی در بیاد و خوشبخت و خوشحال شیم و بدبخت و بیچاره و درمونده و ذلیل نشیم اصلا😭

مامانم درد جسمی و روحی نکشه😭😭

و بتونیم مادربزرگم و خاله هامو همیشه ببینیم(پدرم خیلی بدجنس و شکاکه نمیزاره جایی بریم)😭

مامانم همیشه سالم باشه و عمر خیلی طولانی مادرم و عزیزانم کنند 😭😭

تیک عصبی داداش کوچیکم خوب شه و خیلی درسخون و زرنگ و اجتماعی شه و همیشه مدرسه بره بین بچه های سالم درس بخونه😭😭

تو رو خدا دعا کن حتما امسال یا نهایتا تا خرداد ۱۴۰۶ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و پولشو خدا برام برسونه و محتاج هیشکی نشم😭😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله خدا به من و عزیزانم اعتماد به نفس خیلی بالا و سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوشبختی و خوش شانسی و موفقیت و خوشحالی و عمر خیلی طولانی بده ،تو رو خدا دعا کن انشالله مشکلات گوارشی و.. من و عزیزانم حل شه و دیگه دهن و زیر بغلامون اصلا بوی بد ندن(هر چقدر رفتیم دکتر و.. فایده نداشت)😭

تو رو خدا دعا کن انشالله دوستم ویس و عکسهایی که میخوام کامل برام امروز بدون معطلی بفرسته و حسابی راهنماییم کنه و خیلی رزق فراوان نصیبم شه از این طریق و همیشه از این مورد رزق و روزی و کار و مشتری نصیبم شه😭😭😭