2777
2789
عنوان

بیخوابی🤕

80 بازدید | 24 پست

کیا دارن دوستان ؟ چند وقته درگیرید باهاش ؟ چه دارو هایی میخورید ؟

من خودم از بچگی این مشکلو داشتم ... هی بگیر نگیر داره ... موقع تغییر فصلها تشدید میشه ... هزار بار دکتر رفتم ... دکترا ففط الکی ارامبخش میدن که منم نمیخورم ... از ریشه حل نمیکنن ... خسته شدم دیگه ازین بیماری مزخرف🤦♀️😭

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوغ سنگین بخور

پیچیده تر ازین حرفاس

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

من شب ها اصلا خواب ندارم تا ۴،۵ صبح بیدارم بعد میخوابم تا ۱۲ ظهر گرفتار شدم ☹☹

بدون قرص میخابی؟

من بعضی وقتا یه جوری خوابم بهم میریزه که کلا انگار نمیخوابم یا یه ساعت میخوابم

شده دیگه این نخوابیدن تبدیل به نگرانی شده برام

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز استخوان سوزد...

من بعضی وقتا یه جوری خوابم بهم میریزه که کلا انگار نمیخوابم یا یه ساعت میخوابمشده دیگه این نخوابیدن ...

منم فوبیای بیخوابی دارم ... دقیقا دقیقا دقیقا منم همینم ... از بچگی بیخوابی های شدید دوره ای هی میومد سراغم و پدرمو درمیاورد ... الانم دوباره اومده ... اما متاسفانه اینبار داره طولانی میشه🤦♀️الان از 5 شب گذشته🤦♀️🤦♀️قبلنا در حد سه ، چهار روز بود

منم فوبیای بیخوابی دارم ... دقیقا دقیقا دقیقا منم همینم ... از بچگی بیخوابی های شدید دوره ای هی میوم ...

وایییی منم یه بازه به شدت بهم میریزه بعد اوکی میشه

انگار تو اون بازه اصلااا نمیتونم بخوابم

من دیگه شده ۲۴ ساعت و کامل نخوابم😂😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز استخوان سوزد...

وایییی منم یه بازه به شدت بهم میریزه بعد اوکی میشه انگار تو اون بازه اصلااا نمیتونم بخوابم من دیگه ش ...

من به زور قرصم شده خودمو میخابونم ... وگرنه خل میشم ... الان میترسم اینبار تموم نشه و نابودم کنه🤦♀️🤦♀️🤦♀️مال شما چند روزیه؟

من به زور قرصم شده خودمو میخابونم ... وگرنه خل میشم ... الان میترسم اینبار تموم نشه و نابودم کنه🤦♀️ ...

نه من قرص نمیخورم

هر بار فرق میکنه زیاد و کم میشه